Anmäl intresse

Tomtebo Gård


Nytt i naturen

Nytt kvarter i Tomtebo

Umeå må vara björkarnas stad och björken må vara ett av Sveriges vanligaste lövträd, men gör det Umeå till en av Sveriges vanligaste städer? Långt därifrån. 

Det du behöver finns i närheten

I Tomtebo råder en småstadskänsla, men nog finns det restauranger och mataffären Stora Coop i området. I närheten finns också bland annat förskolorna Kompassen och Blåkulla, och Sjöjungfruskolan för årskurs f-9.

SUP, basket, fotboll och fiske. Eller något helt annat.

I Tomtebo finns det mycket att göra. I sjön väntar såklart bryggor och fiske med möjlighet för både regnbåge och öring. Tomteboparken, Nydala Äventyrslekpark, Sjöjungfruhallen som har både fotbollsplan och basketplan intill. Badar gör du vid Kärleksviken där du också kan gå den ca 800 meter långa äventyrsstigen. Om du är mer äventyrlig av dig så kan du ta dig till cykelparken i Nydala.

Pris: 0 kr
Avgift: 0 kr
Bostäder: 0
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 0 kvm
Antal rum: 0 st
Tillträde:
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Lugnt och lekfullt

Ca 79 st bostadsrätter, både lägenheter och radhus, är det som blir Tomtebo Gård. Bostäderna varierar mellan 1-5 rok. Det nya kvarteret byggs för dig som gillar att ta det lilla lugna. En stillsam stadsdel med perfekt läge vid Nydalasjön där du har nära till skola, butiker och en och annan restaurang. Dessutom inramas området av fantastisk natur.

Kvarteret byggs alltså inte för dig som gillar att ha mycket trafik och folkvimmel där du bor. Ogillar du vacker natur så är detta inte heller någonting för dig, den är nämligen oundviklig. Däremot är det en höjdare för dig som gillar puls, inte stadspuls, men hjärtats puls. Här finns många olika aktiviteter att prova på, löpning och skidåkning blir enkelt en del av vardagen. Swimrun, SUP eller kanot? Nydalasjön ligger precis bredvid. Här finns plats för lek för både barn och vuxna.

Här finns det busslinjer som tar dig in till centrala Umeå på under halvtimmen. Om du hellre cyklar kör du smidigt och enkelt på välplanerade cykelvägar till centrala Umeå på under 20 min, och till universitetet på 10 min. Från Tomtebo är det dessutom bara 12 minuters bilfärd till Umeås flygplats.

Säljstart är planerad till slutet av 2022 – början av 2023. Preliminärt tillträde för den första etappen 2025.

Kevin Arnvaller

Sälj- och marknadsansvarig

Ring 079-061 27 21
Skicka e-post

Jag är intresserad!

Anmäl intresse för Tomtebo Gård. Då hålls du uppdaterad via mail. Intresseanmälan är inte bindande.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Serneke Bostads hållbarhetsarbete

För miljön, klimatet och alla som bor på planeten Tellus. Vi jobbar med hållbarhet på flera olika sätt. 

Vårt hållbarhetsarbete >>

Om oss

Det finns lika många anledningar att köpa ny bostad som det finns människor. Men det börjar alltid med att tänka nytt. Och det är även vårt tankesätt när vi utvecklar och bygger bostäder över hela Sverige.

Läs mer om Serneke Bostad >>

Kevin Arnvaller

Sälj- och marknadsansvarig

Ring 079-061 27 21
Skicka e-post

Det är för tillfället problem med vissa sidor på sernekebostad.se, vi jobbar på att få allt på plats så fort som möjligt.