Anmäl intresse

Eureka


Jag har funnit hem!

Plötsligt har du funnit det.

Där i gläntan, där det nya Rosendal möter Stadsskogen så finner du det. Kanske handlar det om att du vill ha en viss kvadratmeter. Kanske handlar det om att du vill bo nära dagis eller skogspromenaden. Eller så är du en av dem som vill komma till Uppsala centralstation på tolv minuter med cykel. Här finns 40 nya bostadsrätter att upptäcka. Eureka!

Upptäck en stad där alla är ute och cyklar

Från Rosendal till Uppsala centralstation är det 3.699503e-13 ljusår (eller en tolv minuters cykeltur). Uppsala är tillräckligt litet för att kunna cykla överallt, men tillräckligt stort för att du ska känna att det alltid finns något att göra. Här är vägarna planerade och anpassade för att den som cyklar ska känna sig trygg.

Upptäck Stadsskogen

Från Eureka är det raka spåret in till Stadsskogen. Här kan du plocka bär eller svamp, promenixa och den Stenmarksinspirerade kan åka skidor på vintern.

Men du behöver inte lämna huset för att uppleva Stadsskogen. Högst upp, på Eurekas åttonde våning, kommer det finnas en gemensam takterrass där du kan utforska livet ovanför trädkronorna eller varför inte bjuda in till TP-kväll under den växtbeklädda pergolan?

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 40
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 49 - 127 kvm
Antal rum: 2 - 5 st
Tillträde: Ej fastställt
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Eureka! Ett nytt kvarter i Rosendal.

Eureka består av 40 uppfinningsrika bostadsrätter på två till fem rum och kök. Alla lägenheter har stora balkonger eller uteplatser där du kan avnjuta utsikten mot Stadsskogen eller innergårdens grönska. I femmorna får du möjlighet att göra om ett av rummet till en uthyrningslägenhet med eget pentry och badrum. Kanske att hyra ut till en framtida nobelpristagare?

Arkitekturen går hand i hand med områdets gröna och hållbara inriktning. Förutom balkong eller uteplats så planeras en stor gemensam takterrass på åttonde våningen. Härifrån kan du upptäcka Stadsskogens trädtoppar. Innergården öppnas upp för att se till att solens strålar når just din balkong.

Från Eureka har du nära till det nya torget med mataffär och butiker. Har du barn som vill lära sig allt från ABC till E = mc², är det enkelt att släppa av dem vid förskolan eller skolan som planeras i området. Om du hellre upptäcker tennislivet så knallar du helt enkelt iväg till USIF arena, dvs den närliggande tennisarenan.

Säljstart är planerad till 2023.

Sofia Löfdahl Ehlin

Mäklare, Svensk Fastighetgsförmedling

Ring 070-211 32 69
Skicka e-post

Anmäl intresse

Anmäl intresse till Eureka för att få uppdateringar via mail.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Upptäck en delikat granne.

Leijon stenugnsbageri och konditori öppnade 2017 i Sala Backe. Sedan dess har framgångssagan varit total, vilket inte är så konstigt eftersom grundaren Frida Leijon vunnit Årets konditor och varit med i den prestigefulla Coupe du Monde de la Patisserie (VM i konditori). Nu finns det på tre platser runt om i Uppsala, och lägligt nog så är det här som du kan köpa ditt surdegsbakade bröd om morgnarna. Om du inte vill göra det själv i ditt nya kök.

Ekonomi och finansiering

Lånelöfte, ränta, pantbrev och amortering. När du köper en helt ny bostad är det ekonomiska ofta en viktig fråga

Finansiering av nyproduktion >>

Att köpa nyproduktion

Läs mer om hur det går till att köpa en bostad av Serneke. Från intresseanmälan till att du sätter nyckeln i dörren.

Nyproduktionsguiden >>

Sofia Löfdahl Ehlin

Mäklare, Svensk Fastighetgsförmedling

Ring 070-211 32 69
Skicka e-post