Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Anmäl intresse

Rosendal


Livet på en pinne

Rosendal växer så att det knakar.

5000 nya bostäder, grundskola, förskola, vårdcentral, idrottshall, bibliotek och ett nytt torg ska finnas på plats till 2025.

Alla är ute och cyklar

Från Rosendal till Uppsala centralstation tar det tolv minuter att cykla. Uppsala är tillräckligt litet för att kunna cykla överallt, men tillräckligt stort för att du ska känna att det alltid finns något att göra. Här är vägarna planerade och anpassade för att den som cyklar ska känna sig trygg.

Den gröna lungan

Sugen på naturen? Då är Stadsskogens naturreservat något för dig. Från Rosendal är det raka spåret in till Uppsalas största centrala grönområde. Här kan du plocka bär eller svamp, promenixa och den Stenmarksinspirerade kan åka skidor på vintern. Om du istället styr kosan åt andra hållet när du går ut genom ytterdörren så kommer du till Kronparken som är känd för sina höga tallar. 

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 54
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 29 - 99 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Prel. 2024
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Stadsböna eller skogsmulle - varför välja?

Rosendal är ett område som är maxat med natur, det har det alltid varit, och kommer att förbli. Bostäderna byggs mellan Stadsskogen och Kronparken.

Arkitekturen går hand i hand med områdets gröna och hållbara inriktning. Förutom balkong eller uteplats så är planen gemensamma takterrasser där du kan fika med vänner eller grannarna. Innergården öppnas upp för att maximera solens strålar.

Från kvarteret har du nära till det nya torget med mataffär och butiker. Har du barn är det enkelt att släppa av dem vid förskolan eller skolan som planeras i området. Om du hellre spelar tennis så knallar du helt enkelt iväg till USIF arena, dvs den närliggande tennisarenan.

Säljstart är planerad till 2022.

Frågor eller funderingar?

Maila oss så hjälper vi dig!

Skicka e-post

Jag vill veta mer!

Anmäl intresse till Rosendal för att få uppdateringar via mail.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Ett delikat, mumsigt och fullkomligt oemotståndligt läge

Leijon stenugnsbageri och konditori öppnade 2017 i Sala Backe. Sedan dess har framgångssagan varit total, vilket inte är så konstigt eftersom grundaren Frida Leijon vunnit Årets konditor och varit med i den prestigefulla Coupe du Monde de la Patisserie (VM i konditori). Nu finns det på tre platser runt om i Uppsala, och lägligt nog så är det här som du kan köpa ditt surdegsbakade bröd om morgnarna. Om du inte vill göra det själv i ditt nya kök.

Ekonomi och finansiering

Lånelöfte, ränta, pantbrev och amortering. När du köper en helt ny bostad är det ekonomiska ofta en viktig fråga. 

Läs mer om finansiering >>

Att köpa nyproduktion

Läs mer om hur det går till att köpa en bostad av Serneke. Från intresseanmälan till att du sätter nyckeln i dörren.

Till guiden >>

Frågor eller funderingar?

Maila oss så hjälper vi dig!

Skicka e-post