Knytkalaset


Delad glädje

Slutsålt!

Många vill bli knytkalasare. Därför finns det inga lediga lägenheter just nu. 

Tryggt köp - utökat skydd

När du köper en bostad i Knytkalaset så får du ett utökat tillträdesskydd. Det betyder att du har möjlighet att förlänga det ordinarie tillträdesskyddet på tre månader med ytterligare två månader om du inte skulle få ditt befintliga hem sålt. Kontakta mäklaren för att nyttja det extra förmånliga tillträdesskyddet.

Förutom det utökade tillträdesskyddet så får du som Knytkalasare en bostadsrättsförening med rätt förutsättningar för en trygg ekonomi, samt en garanti för osålda bostäder.
Tryggt köp av nyproduktion >>

Avgifter uppdaterade efter marknadsläget
Avgifterna som anges justerades i november 2022.
Sund ekonomi i brf >>

Odla, dela & låna

Knytkalaset kommer självklart ha solceller på taket, gemensamma odlingsmöjligheter och klimatsmart energiförbrukning. Det ska vara lätt att låna en slagborr eller cykel från föreningen. Och om du behöver bil kan du boka en från bilpoolen.

Pris: 1 250 000 - 2 995 000 kr
Avgift: 2 705 - 4 724 kr
Bostäder: 44
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 39 - 85 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Vår/sommar 2023
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Dela utsikt och morgonsol. Parkpromenad och joggingtur. Odlingslådor och lugn. Och kanske bil och bakform.

I Sege park blommar redan buskarna, gräsmattor breder ut sig med plats för picknickfilten och utanför Knytkalaset står en ståtlig kastanjeallé. Här bor du bland kulturhistoriska byggnader med en nätt cykeltur till stan. Där delningsekonomi och framtidens boendelösningar genomsyrar området. Med torget utanför och en hubb där du kan dela allt från cyklar till verktyg med grannen. För att vardagen ska vara lättare. Och roligare. Välkommen till Knytkalaset i Sege Park.

”Knytkalaset ligger precis i kanten av området och har parken hela vägen inpå. Lite för sig men ändå nära torget, som vi hoppas blir ett stadstorg med liv och rörelse.”
- Joakim Kaminskt, arkitekt

Lägenheternas planlösningar är flexibla så att du kan förändra och anpassa ditt boende. I treorna och fyrorna kan du välja bort en vägg och göra vardagsrummet ännu större. 44 smarta lägenheter, i ett område som ska bli Malmös skyltfönster för hållbar utveckling med Neighbourhood sharing i fokus.

Malin Eriksson

Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån

Ring 070-857 28 28
Skicka e-post

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy