Anmäl intresse

Applåden


Med allt på applådavstånd

Med allt på applådavstånd

Teaterterrassen har sitt höga torn men Applåden är den kaxiga lillasystern som snodde innergården. Jo, den är till alla som bor i kvarteret Jäntan men i Applåden finns det lägenheter som till synes ligger en trappa upp - men med en härlig uteplats i kvällsol. 

Bor det en liten teaterapa i dig?

Vissa gillar att sjunga i duschen, vissa står gärna på scen. Oavsett vem du gillar att vara så kommer du vara med och göra en ny entré till Landskrona. Ta höger i rondellen och sväng in på Regeringsgatan och ditt nya hem.

Trä <3 tegel

Du står för en personlig och snygg inredning, huset står för ett snyggt yttre. En fasad är inte bara skydd mot väder och vind utan också en del av staden - en ursnygg kombination av trä och tegel. Nytt och fräscht? Nä, det var inte tanken. Här har arkitekterna tagit ett ansvar för stadsbilden och ansträngt sina geniknölar för att huset ska smälta in - men ändå sticka ut och andas nutid.

Pris: 975 000 - 4 695 000 kr
Avgift: 2 241 - 6 329 kr
Bostäder: 57
Lediga bostäder: 52
Typ: Lägenhet
Boarea: 31 - 122 kvm
Antal rum: 1 - 5 st
Tillträde: Prel. sommar 2025
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Bo mitt i city med gågatan runt hörnet, Teaterparken över gatan och teatern en applåd bort.

Stående ovationer från soffan eller en applåd på balkongen? Här kan du välja mellan en spännande etta med egen entré och sovloft eller en större lägenhet i etage, och såklart allt där emellan. Kolla på folk från din balkong och missa inte den stora innergården där du grillar med de andra grannarna i kvarteret Jäntan. Här finns både utegym och lekplats, och bra med platser för grannhäng.

Kvarteret kallas Jäntan och namnet kommer från den gamla flickskolan, vars gamla gymnastiksal självklart bevaras. Det nya huset skapar ett välkomnande och öppet kvarter. En ny entré mot staden och en plats där huset möter gatan och citylivet med öppenhet, platser att sitta på och små detaljer i vardagen. Som att få upp cykeln lätt i huset med rymliga hissar.

Behöver du plats för bilen, eller elcykeln finns det ett garage under den upphöjda innergården.

Försäljning pågår. Gör en intresseanmälan eller kontakta mäklaren för visning.

Eric Klüft

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors

Ring 0701-64 67 32
Skicka e-post

Jag är intresserad!

Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy