Anmäl intresse

Applåden


Med allt på applådavstånd

Takhöjd på 3,6 meter och en egen adress med egen entré?

I Applåden finns lägenheter i olika storlekar med 1–5 r.o.k. Från treor som till synes ligger en trappa upp men som har en härlig uteplats i kvällsol - till klassiska ettor med kombinerat vardagsrum, kök och sovrum.

Bor det en liten teaterapa i dig?

Vissa gillar att sjunga i duschen, vissa står gärna på scen. Oavsett vem du gillar att vara så kommer du vara med och göra en ny entré till Landskrona. Ta höger i rondellen och sväng in på Regeringsgatan och ditt nya hem.

Tryggt köp

Vi vill alltid att du ska känna dig trygg. Ett bostadsköp är en stor affär, oavsett hur många kvadratmeter du köper. När du köper en Serneke-bostad så har du möjlighet att skjuta på tillträdet i upp till tre månader om du inte skulle få din befintliga bostad såld.

Tryggt köp av nyproduktion >>

Pris: 975 000 - 4 695 000 kr
Avgift: 2 241 - 6 329 kr
Bostäder: 57
Lediga bostäder: 24
Typ: Lägenhet
Boarea: 31 - 122 kvm
Antal rum: 1 - 5 st
Tillträde: Prel. 2026
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Bo mitt i city med gågatan runt hörnet, Teaterparken över gatan och teatern en applåd bort.

Stående ovationer från soffan eller en applåd på balkongen? Här kan du välja mellan en spännande etta med egen entré och sovloft eller en större lägenhet i etage, och såklart allt där emellan. Kolla på folk från din balkong och missa inte den stora innergården där du grillar med de andra grannarna i kvarteret Jäntan. Här finns både utegym och lekplats, och bra med platser för grannhäng.

Kvarteret kallas Jäntan och namnet kommer från den gamla flickskolan, vars gamla gymnastiksal självklart bevaras. Det nya huset skapar ett välkomnande och öppet kvarter. En ny entré mot staden och en plats där huset möter gatan och citylivet med öppenhet, platser att sitta på och små detaljer i vardagen. Som att få upp cykeln lätt i huset med rymliga hissar.

Behöver du plats för bilen, eller elcykeln finns det ett garage under den upphöjda innergården.

Försäljning pågår. Gör en intresseanmälan eller kontakta mäklaren för visning.

Ylva-Li Strandsjö

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors

Ring 0701-64 67 44
Skicka e-post

Jag är intresserad!

Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy