11 okt, 2021 / Mäklare

Mäklarna på Hemmaplan

Säg hej till mäklarna Sebaedin Bekirov och Sanela Dindic som jobbar på Fastighetsbyrån i Landskrona.

 

 

Sebaedin Bekirov

Tele: 0733-206644 | Mail: sebaedin.bekirov@fastighetsbyran.se

 

"Från att börja fundera på en nyproducerad bostad till att få flytta in är det många steg. Jag drivs att hjälpa kunden hela vägen", berättar Sebaedin. "Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt i din affär", fortsätter han.

 

Sebaedin är diplomerad nyproduktionsmäklare och kan allt kring att köpa och sälja nyproducerade bostäder. "Det kan skilja sig lite, framförallt i processen", förklarar Sebaedin.
- Jag hjälper kunderna med vilken sorts avtal som ska skrivas och vad det innebär. Jag förklarar också processen från bokningsavtal till inflyttning. Jag hjälper köparen att tolka planritningar - men valet är ju alltid köparens.

 

- En stor fördel med nyproduktion är att allt är helt nytt och att köparen slipper nerviga budgivningar. Försäljningen av bostäderna i Hemmaplan sker till fast pris. Det är alltså den som är först på bollen – som får köpa bostaden. Nya hus är också bättre vad gäller hållbarhet. De är mer energieffektiva, du får lägre driftskostnader.

 

- Med hemmaplans läge tycker jag, som varit elitfotbollsspelare, det bästa är fotbollsplanen till BoIS som ligger ett bollkast bort. Deras matcher som man dessutom kan följa hemifrån. Hemmaplan!

Sanela Dindic

Tele: 0701-464693 | Mail: sanela.dindic@fastighetsbyran.se

 

Sanela är både trygg och erfaren. Hon guidar dig igenom processen allt från att förstå ritningar och väderstreck, vilka avtal som skrivs när och fram tills att du sätter nyckeln i din nya bostad. "Min stora roll är att göra ert bostadsköp så tryggt som möjligt och förtydliga samt underlätta samtliga steg i köpprocessen", berättar Sanela.

 

- Karlslund är ett toppenläge! Nära till aktiviteter och rekreation och med havet på promenadavstånd. Ett smidigt läge för familjen. Har man som jag, växt upp i Landskrona, så har Karslundsområdet med park, ishall, äventyrsbad m.m varit en välbesökt plats. Självklart har jag även varit med och hejat på Bois, avslutar Sanela.

 

- Frågar du mig vad cirkeln på husets fasad är? Mittcirkeln på en fotbollsplan såklart, på hemmaplan!

 

Läs mer och anmäl intresse till Hemmaplan här >>