Anmäl intresse

Hemmaplan

1003


Nära hem!

Tåget till Malmö/Helsingborg > 5 min med cykel
Hemmamatch med BoIS > 1 min promenad
Tur i rutchkanan på Karlslundsbadet > 1 min promenad
Klappa ett får i Karlslundsparken > 5 min promenad
Handla mat på Ica Kvantum > 5 min med cykel
Ta ett dopp i havet vid Lill-Olas > 11 min med cykel
Pilängsgårdens förskola och skola > 2 min promenad

Karlslundsparken

Varför inte gå en runda i Karlslundsparken och svänga förbi lammen och killingarna? På våren fylls Karlslunds djurpark av djurungar. Andra djur du kan se i parken är får, getter, grisar, gäss, kanin och en ko. I barnens hörna kan du klappa djuren på sommarhalvåret men djurparken är öppen året runt och helt gratis.

Pris: 1 395 000
Avgift: 2 747
Bostadstyp: Lägenhet
Våning: 1
Boarea: 45
Antal rum: 2
Tillträde: Prel. sommaren/hösten 2024
Upplåtelseform: Bostadsrätt

45 kvm med ett litet mål på uteplatsen?

För dig som gillar att kunna gå direkt ut i det fria så är den här tvåan på 45 kvadratmeter passande. Den stenlagda uteplatsen ansluter till den gemensamma grillplatsen, smidigt för dig som både vill vara privat och delta i föreningens grillkvällar eller häng i den gemsamma pergolan.

Välkommen in i din hall, häng jackan i skjutdörrsgarderoben. I det kombinerade köket och vardagsrummet kan du ta en svängom medan du lagar mat och följer Idol på tv:n. Köket kommer från Marbodal med vita släta luckor med rostfria handtag. Bänkskiva av grå laminat med underlimmad diskho. Ovan arbetsytan sitter ett liggande vitt matt kakel, storlek 10x30 cm och under väggskåpen finns LED spotlights. Köket är utrustat med vitvaror från Cylinda (kyl/frys, induktionshäll, ugn, inbyggnadsmicro och diskmaskin).

Väl tilltagna fönster gör rummet ljust. Från kök/ vardagsrum når du uteplatsen i nordväst. I sovrummet har du ett kombinerat förråd och klädkammare, släng cd-samlingen och inred istället en walk in closet! Lägenheten har ett genomgående parkettgolv, väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten.

Inredningsval
När du köper en Serneke-bostad så har du möjlighet att välja den fasta inredningen i lägenheten. Vilka val som du kan göra finns visat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy inredningen i just din lägenhet.

Parkering
Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats, det är först till kvarn på parkeringsplatserna men det finns även gott om platser att ställa bilen på i området. Eller så tar du helt enkelt cykeln till tåget - bara några minuter bort. På gården finns cykelställ under tak. Är detta ditt nya hemmaplan?

Sebaedin Bekirov

Mäklare, Fastighetsbyrån Landskrona
Ring 0733-206644
Skicka e-post

Sanela Dindic

Mäklare, Fastighetsbyrån Landskrona
Ring 0701-464693
Skicka e-post

Jag är intresserad!

Anmäl intresse till Hemmaplan och få uppdateringar via mail.

Obligatoriska fält

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Sebaedin Bekirov

Mäklare, Fastighetsbyrån Landskrona
Ring 0733-206644
Skicka e-post

Sanela Dindic

Mäklare, Fastighetsbyrån Landskrona
Ring 0701-464693
Skicka e-post
Det är för tillfället problem med vissa sidor på sernekebostad.se, vi jobbar på att få allt på plats så fort som möjligt.