27 okt, 2020 / LA Business Live

Går man i andras fotspår kan man aldrig komma först

Mod var ett genomgående tema på LA Business Live – Landskronas Näringslivsdag 2020. Hur förklarar du MOD? Vad sägs om ”förmågan att övervinna sin rädsla och handla i en riskfylld situation och förhoppningsvis nå ett lyckat mål”?  Ola Serneke berättade om hur han tänkte när Serneke satsade på Landskrona, när få andra gjorde det. Han blev till och med avrådd. Serneke har som bolag haft en bra start i staden, lyckade projekt och många engagerade människor på plats. Idag är han glad att han följde sin magkänsla och satsade på Landskrona, också för allt spännande arbetet kring Europaspåret.


Tobias Nordström från Oatly berättade om modet att testa nya marknadsstrategier som går rakt emot vad man vanligtvis brukar göra. Hur viktigt det är att våga ta ställning och stå fast vid det, även när det blåser. Och blåser gör det ofta i Landskrona. Så blir det väl när man ligger nära havet.

Här kan du se hela föredraget från LA Business Live >>

Olika branscher och olika perspektiv, men en sak var de rörande överens om. Det är i Landskrona det händer och i Landskrona vill man vara. Inte konstigt att Jordbruksverket vill flytta hit! I en av Sernekes lokaler kommer de husera. Tänk att staden nu får sin första statliga verksamhet. Vi är också extra stolta över projekt som Teaterterrassen och den chans som ges de som vill påbörja eller fortsätta sin bostadsresa i härliga Landskrona. Har du koll på vilka lägenheter som är lediga att norpa?
Läs mer om bostäderna i Teaterterrassen här >>