Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

11 mar, 2019 / Tura, Oceanhamnen, mäklare, säljstart

Säg hej till Turas mäklare

Bostadsrätterna i Tura säljs av Bjurfors och deras två nyproduktionsmäklare i området, Eric Klüft och Kirstina Persson, eller Kirsa som hon också kallas. Eric har många år på Bjurfors och inom nyproduktion och är utbildad inom bygg- och fastighetsrelaterad projektledning. Han har också sålt Helsingborgs största samt Sveriges minsta lägenhet. Läs artikeln i Sydsvenskan här.

Kirsa Persson började jobba som mäklare i Stockholm år 2008 och trillade tidigt in på försäljning och projektledning av nyproduktion. För ett par år sedan bar flyttlasset tillbaka till nordvästra Skåne och hon tillhör nu Bjurfors nyproduktionsteam med fokus på Helsingborg och Landskrona.

”Vi ser väldigt mycket fram emot säljstarten av Tura som blir det tredje projektet som vi tar oss an i Oceanhamnen. Med tanke på hur väl försäljningen har gått i de tidigare projekten, områdets utformning, det helt unika vattennära läget och inte minst de välplanerade och kvalitativa bostäderna som Tura erbjuder så tror vi att många intressenter har en möjlighet att hitta sin nya drömbostad”.

Eric Klüft, fastighetsmäklare Bjurfors
eric.kluft@bjurfors.se
0701-64 67 32

Kirsa Persson, fastighetsmäklare Bjurfors
kirsa.persson@bjurfors.se
042-611 41 03


Läs mer om Tura här!