Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

06 maj, 2019 / Tura, nyproduktion, Helsingborg, Oceanhamen

Varför ska du flytta till Tura?

Att bo i vårt nya bostadshus Tura innebär inte bara att du bor vid kajkanten. Du bor så nära havet att det verkligen känns som att bo på en ö. Så nära att Tura har fått en helt ny mening. Här kan du kombinera ett modernt boende med arbete, fritid och olika livsprojekt. Umgås på den gemensamma takterrassen. Hänga i pergolan och se ut över vattnet. Eller läsa en bok i tystnad på den gröna innergården.

Hem planerade för livet
Lägenheterna har utsikt i olika väderstreck och stort ljusinsläpp. Treorna och fyrorna har en extra toalett för gästerna. Kyl och frys skiljer av köket från vardagsrummet så att du kan låta arbetsbänken vara precis som den är när du har lagat mat.

Uteplatser och gemensam takterrass
Alla lägenheter har stora balkonger eller uteterrasser. Vissa har till och med två. Där kan du få både

morgonsol och kvällssol. Här kan du dricka ditt kaffe till frukosten. Ta ett glas i solnedgången. Och bara njuta av att vara. Eller kan du gå upp till den gemensamma takterrassen och umgås med grannarna.

Villor på taket
Bor du allra högst upp kan du bo som i din alldeles egen villa. Fast på taket. Med en egen takterrass och utsikt över staden. Havet. Och livet på Oceanhamnen.

Fördelar med en nyproducerad bostad:

  • Bostäderna har ett fast pris och du slipper budgivning.
  • Enklare att gå till banken och be om ett lånelöfte - du vet ju vad priset är.
  • Du slipper tidigare ägares kakel, repor i parketten och skruvhål i väggarna. Dessutom är det du som inviger ditt sprillans nya boende och hänger upp tavlor för första gången.
  • Du får möjlighet att välja inredning ur vår tillvalskatalog så att det blir rätt från början.


Dessutom guidar vi dig genom hela köpet – från första visningen till att du sätter nyckeln i låset.

>> Anmäl ditt intresse till Tura så berättar vi mer