Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Stenhuggaren


Bo på topp i Strömstad

Inflyttningsklart!

Vill du möta våren i Strömstad från din nya balkong? I Stenhuggaren kan du flytta in direkt. Kontakta våra mäklare om du vill kika in i visninglägenheten eller få mer information om hur du teckar dig för en av våra sista lägenheter.

Året runt eller semesterboende?

Kanske är det dags att tänka om angående sommarstugan? Tänk dig ett boende där du inte behöver klippa gräset och underhålla altanen, utan bara åka till västkusten och komma till ro.

Vi tycker att storleken spelar roll.

I lägenheterna i Stenhuggaren får du mycket plats för en spontan svängom på fredagskvällarna. Eller varför inte släppa fram fantasin och bygga en stor lego-borg? Här bor du i rymliga bostadsrätter som ger dig valuta för pengarna. 

Pris: 1 255 000 - 5 090 000 kr
Avgift: 2 950 - 6 080 kr
Bostäder: 35
Lediga bostäder: 9
Typ: Lägenhet
Boarea: 50 - 104 kvm
Antal rum: 2 - 4 st
Tillträde: Februari 2020
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Bostäder som alltid är på topp!

Centralt i Strömstad, på kullen vid Gallerian, bygger vi 35 nya lägenheter. De blir i olika storlekar och med olika planlösningar för att du och dina grannar ska hitta just er favorit. Däremot tror vi att alla behöver en plats att gå ut och njuta av den rena och friska kustluften. Därför byggs alla lägenheter med balkong och/eller terrass.

Lägenheterna får klassiska färg- och materialval och vi har valt inredningen noga. Dessutom kommer du slippa springa med tvätten i trapphuset, alla lägenheter har nämligen en egen tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheterna hör också källarförråd och parkering som du når med hiss.

Anna-Maria kommer från början från Stockholm men flyttade för fem år sedan till Strömstad. Att gå från storstadspuls till småstadsidyll var en omställning på många sätt.
– Första året var som en lång smekmånad. Havet, naturen och närheten till allt kändes befriande, vardagliga bestyr som tog mycket tid i Stockholm var snabbt avklarade här. Plötsligt fick vi mycket mer värdefull fritid.

      

Sofia Qvillby

Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån Strömstad
Ring 070-681 45 32
Skicka e-post

Steven Zettergren

Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån Strömstad
Ring 070-514 58 04
Skicka e-post
Visning: 29/4 16:30    Adress: Öppet hus i byggnaden, Ryttargången 7- maila sofia.qvillby@fastighetsbyran.se för anmälan! Vårt arbete med att utveckla bostäder och tänka nytt fortsätter som vanligt, samtidigt som vi självklart följer myndigheternas rekommendationer kring hanteringen av Covid-19. Därför kommer du inte att träffa på någon Serneke-anställd eller mäklare som har varit i ett riskområde under de senaste 14 dagarna, eller som uppvisar sjukdomssymtom av något slag. Vi ser också till att hålla ett lågt antal personer i samma lokal, vi håller avstånd och undviker närkontakt. Ett ”lufthej” räcker bra som hälsning. Om du inte vill gå på en öppen visning är du alltid välkommen att kontakta mäklaren för ett enskilt samtal eller möte. Om du känner av några som helst symptom eller har varit i något smittområde under den senaste tiden vill vi att du visar hänsyn och stannar hemma. Kontakta oss så löser vi det på bästa sätt.

Jag vill veta mer om Stenhuggaren!

En intresseanmälan innebär att du får uppdateringar om Stenhuggaren via din mail.
Den tar 20 sekunder att genomföra och du förbinder dig inte till någonting.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Sofia Qvillby

Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån Strömstad
Ring 070-681 45 32
Skicka e-post

Steven Zettergren

Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån Strömstad
Ring 070-514 58 04
Skicka e-post