Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Anmäl intresse

Stenhuggaren


Bo på topp i Strömstad

Nyproduktion i Strömstad

I Stenhuggaren kan du flytta in direkt. Kontakta våra mäklare om du vill kika in i någon av våra lägenheter eller få mer information om hur du teckar dig för en av våra sista lägenheter. 

Välkommen in i nybyggda Stenhuggaren

Är du nyfiken på hur en lägenhet ser ut när den är klar och inte bara på ritning så kan du boka en privat visningstid med mäklarna. Fantisera dig bort i en trea med dubbla balkonger - varav en inglasad. 

 

Året runt eller semesterboende?

Kanske är det dags att tänka om angående sommarstugan? Tänk dig ett boende där du inte behöver klippa gräset och underhålla altanen, utan bara åka till västkusten och komma till ro.

Pris: 1 255 000 - 5 090 000 kr
Avgift: 2 950 - 6 080 kr
Bostäder: 35
Lediga bostäder: 3
Typ: Lägenhet
Boarea: 50 - 104 kvm
Antal rum: 2 - 4 st
Tillträde: Februari 2020
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Inflyttningsklart!

Centralt i Strömstad, på kullen vid Gallerian, står Stenhuggaren redo. Nyproducerade lägenheter om 50 - 104 kvm med ett underjordiskt garage och mycket plats för förvaring. Alla lägenheter har balkong och/eller terrass och om du har tur så haffar du en lägenhet med utsikt mot vattnet. Fina fisken!

Planlösningen då? Jo, en av de saker som de som redan bor i Stenhuggaren uppskattar mest är just ytan mellan kök och vardagsrum. Här kan du lägga enorma pussel med barnbarnen, eller öva inför dansuppvisningen.

Inredningen är noga utvald med klassiska färg- och materialval. Dessutom slipper springa med tvätten i trapphuset, alla lägenheter har nämligen en egen tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheterna hör också källarförråd och parkering som du når med hiss som går direkt till garaget.

Är du nyfiken på hur en lägenhet kan se ut och vill se det med egna ögon? Kontakta mäklarna för en privat visning.

Bostäderna är klara och du kan flytta in direkt. Försäljning pågår!

Sofia Qvillby

Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån Strömstad
Ring 070-681 45 32
Skicka e-post

Steven Zettergren

Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån Strömstad
Ring 070-514 58 04
Skicka e-post
Visning: 3/3 14:00    Adress: Boka en tid denna dag för visning med en av våra mäklare. Vi löser visning både fysiskt och digitalt, ni väljer vad som passar er bäst! Arbetet med att utveckla bostäder och tänka nytt fortsätter som vanligt, samtidigt som vi självklart följer myndigheternas rekommendationer kring hanteringen av Covid-19. Därför kommer du inte att träffa på någon Serneke-anställd eller mäklare som uppvisar sjukdomssymtom av något slag. Vi ser också till att hålla ett lågt antal personer i samma lokal, vi håller avstånd och undviker närkontakt. Ett ”lufthej” räcker bra som hälsning. Om du inte vill gå på en öppen visning är du alltid välkommen att kontakta mäklaren för ett enskilt samtal eller möte. Om du känner av några som helst symptom ber vi dig visa hänsyn och stanna hemma. Kontakta oss så löser vi det på bästa sätt.

Jag vill veta mer om Stenhuggaren!

En intresseanmälan innebär att du får uppdateringar om Stenhuggaren via din mail.
Den tar 20 sekunder att genomföra och du förbinder dig inte till någonting.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Sofia Qvillby

Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån Strömstad
Ring 070-681 45 32
Skicka e-post

Steven Zettergren

Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån Strömstad
Ring 070-514 58 04
Skicka e-post