Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

ANMÄL INTRESSE

DELA PROJEKT  

Offerhällsparken


Bo grönt i Trollhättan

Offerhällsparken har säljstartats!

Vill du se något nytt utanför köksfönstret? Då är det dags att göra en intresseanmälan för de bostadsrätter du är extra sugen på. Då får du mer information om bostäderna och kontakt med vår mäklare Markus Cederljung från Fastighetsbyrån som är expert på bostadsbranschen i Trollhättan.

A day in the life in Offerhällsparken

Efter en promenad i den kan det vara skönt att lämna smutsiga skor på hallens klinkergolv för att sedan tassa in på trestavs, matt, ekparkett i vardagsrummet. I det nya Marbodalköket får man snabbt till middagen, och tallrikarna går smidigt ner i diskmaskinen i köket. Nu är du värd en skön dusch i ditt helkaklade badrum innan lite läsning i det ljusa sovrummet. Tvätten kan vänta – det är ju ändå ganska skönt att stå barfota på badrummets golvvärme även på kvällen.

Gillar du takhöjd och rymd?

Den speciella designen av taket gör att bostäderna på våning tre har extra mycket luft, där två bostadsrätter även erbjuder loftvåningar. Samtliga bostäder på våning två och tre har dessutom egen balkong mot parken som under sommarhalvåret blir ett skönt “extra” rum.

Pris: 1 850 000 - 3 675 000 kr
Avgift: 3 423 - 5 695 kr
Bostäder: 20
Typ: Lägenhet
Boarea: 55 - 125 kvm
Antal rum: 2 - 5 st
Tillträde: Prel 2020
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Sugen på något nytt? Bo i en park.

Du behöver inte vara en skalbagge för att bo i en park. Mitt i Sandhem och naturen kommer vi att bygga 20 bostäder med stora balkonger och fina materialval.

Under 60- och 70-talet växte området kring Offerhällsparken fram. Villor, rad- och kedjehus och blev Sandhem. Och precis som din sparade sökning på Hemnet redan hintat om så kan vi bekräfta bilden – området är galet populärt.

Hit flyttar många barnfamiljer som vill njuta av den sköna mixen av stad, villaområde och natur. Med nära till lekplats, skog, pulkabacke och fotbollsplan är Sandhem perfekt för barn. Och eftersom det finns tre skolor och tre förskolor i närområdet är det ju även bra om man till exempel är en förälder som gärna vill lämna barnen utan att starta bilen.

Men lägenheterna lockar även villaägaren som fortfarande älskar området – men som tröttnat på att kratta löv. Här väntar ett bekvämt liv med promenadavstånd till Trollhättans mest populära mataffär, och precis som förr tar bussen en från hållplatsen utanför till centrum på ett litet kick.

Markus Cederljung

Fastighetsmäklare

Ring 070-81 00 942
Skicka e-post

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Jag är intresserad!

Bo grönt, lugnt och tryggt i våra nyproducerade bostäder i Trollhättan.