Offerhällsparken


Bekvämt liv i Sandhem

Inflyttningsklart!

Trött på att renovera, klippa gräsmattan och klaga på grannens fula häck? 

Vardagen i nyproduktion

Lämna smutsiga skor på hallens klinkergolv för att sedan tassa in på trestavsparketten i vardagsrummet. I det nya Marbodalköket får man snabbt till middagen, och tallrikarna går smidigt ner i diskmaskinen i köket. Nu är du värd en skön dusch i ditt helkaklade badrum innan lite läsning i det ljusa sovrummet. Tvätten kan vänta.

Ta höjd - takhöjd

Den speciella designen av taket gör att bostäderna på våning tre har extra rymd, där två lägenheter även har loftvåningar. Alla bostäder på våning två och tre har dessutom egen balkong mot parken som under blir ett skönt “extra” rum under årets lite varmare månader. Inglasat dessutom.

Se in i en lägenhet med etagevåning >>

Pris: 1 850 000 - 3 675 000 kr
Avgift: 3 423 - 5 695 kr
Bostäder: 20
Lediga bostäder: 1
Typ: Lägenhet
Boarea: 55 - 125 kvm
Antal rum: 2 - 5 st
Tillträde: Kvartal 1 2022
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Lägenheter med parkvy

20 nya lägenheter mitt i Sandhem. Perfekt för dig som vill bo bekymmersfritt vid en park, med inglasad balkong eller stor terrass, fina materialval och egen parkeringsplats.

Under 60- och 70-talet växte området kring Offerhällsparken fram. Villor, rad- och kedjehus och blev Sandhem. Och precis som din sparade sökning på Hemnet redan hintat om så kan vi bekräfta bilden – området är galet populärt. Hit flyttar många barnfamiljer som vill njuta av den sköna mixen av stad, villaområde och natur. Med nära till lekplats, skog, pulkabacke och fotbollsplan är Sandhem perfekt för barn. Och eftersom det finns tre skolor och tre förskolor i närområdet är det ju även bra om man till exempel är en förälder som gärna vill lämna barnen utan att starta bilen.

Men lägenheterna lockar även villaägaren som fortfarande älskar området – men som tröttnat på att kratta löv. Här väntar ett bekvämt liv med promenadavstånd till Trollhättans mest populära mataffär, och precis som förr tar bussen dig från hållplatsen utanför till centrum på ett litet kick.

Projektet är slutsålt. Kika på våra andra projekt i Trollhättan - Citygården och Vårvik.

Emelie Johansson

Fastighetsbyrån Trollhättan
Ring 073-93 38 006
Skicka e-post

Ejmen Japar

Mäklare, Fastighetsbyrån
Ring 070-420 29 88
Skicka e-post

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Emelie Johansson

Fastighetsbyrån Trollhättan
Ring 073-93 38 006
Skicka e-post

Ejmen Japar

Mäklare, Fastighetsbyrån
Ring 070-420 29 88
Skicka e-post
Det är för tillfället problem med vissa sidor på sernekebostad.se, vi jobbar på att få allt på plats så fort som möjligt.