Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

ANMÄL INTRESSE

DELA PROJEKT  

Tegelbruket


Bo bekvämt i Vänersborg

Sofistikerade, enkla och praktiska bostäder. Kort och gott.

En tegelsten är en tegelsten. Fyra hörn. Alla vet hur en bra tegelsten ser ut. Men vad är en bra bostad? Därom tvista de lärde. Men vi vet hur vi tänker att bostadsrätterna ska bli i Tegelbruket. Enkla, sofistikerade, utan knussel. Lägenheter som du själv fyller med liv. Vi kommer inte erbjuda tretusen olika inredningstillval och speciella fönsterfogar. 

Var ligger tjusningen i Tegelbruket? Vill du ha en vanlig balkong med utsikt över Vänerns strand eller Lilla Paris? Eller kanske en inglasad balkong som är helt strålande och användningsbar både på vintern och regniga sommardagar? Det kan vi ordna. 

Bo med betoning på bekvämt

Bekvämt ska det vara. Det tycker många. Bra kommunikationer, men samtidigt nära naturen. Däremot inte alltför nära naturen eftersom det är trevligt att bo nära en mataffär. Och det är förresten bra att bo nära city också. Om du vi ha allt det där, så kan Tegelbruket vara något för dig. 

Ut och njut i den anrika naturen

Vi måste ändå erkänna att idag så är naturen i området tämligen ruffig. Eller som en mäklare hade uttryckt det: "naturen är charmigt vildvuxen med stor potential". Men vi tänker att det inte är något att hymla om, för här kommer det hända grejer. Träd ska ansas och buskar ska röjas så att du enkelt kan strosa runt med barnvagnen eller rullatorn men samtidigt känna att du verkligen är i naturen. Lovely!

Pris: 850 000 - 2 700 000 kr
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 45
Typ: Lägenhet
Boarea: 36 - 85 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Prel. sommar/höst 2021
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Där Nabbensbergs Tegelbruk en gång stod, står snart ett ståtligt bostadshus

Hur börjar historien om Nabbensbergs Tegelbruk? Söder om Vänersborg och söder om Karls grav låg två landerier. Det första, troligen väster om landsvägen, var Nabbensberg. Någon gång under första halvan av 1800-talet ägdes det av fältkamrer Roos vid Västgötadals regemente. Landeriet inrymde även ett tegelbruk. År 1895 ägdes Nabbensberg av C A Malms arvingar.

Ovanstående är bara en del av historien om Nabbensberg och dess Tegelbruk. Nu tar vi vid och utvecklar det område där Tegelbruket en gång stod. 

I Nabbensberg möter snart det anrika det moderna. Mycket prisvärda lägenheter i olika storlekar, för olika stadier i livet. Är ni nyblivna föräldrar som behöver mer plats och hiss för barnvagnen. Tegelbruket. Är du av en äldre modell och önskar det enkelt och bekvämt nu när ålderdomen kryper sig på? Tegelbruket. Har du träffat din livs kärlek och vill flytta från din hyreslägenhet om ett par år? Tegelbruket. Vill du bo med majestätisk utsikt i ett penthouse? Tegelbruket. 

Ettorna kommer ligga från 850 000 kr, tvåor från 1 390 000 kr, treor från 1 690 000 kr och fyror från 2290 000 kr.

Säljstart för de 45 bostadsrätterna är planerade under 2019.

Frida Rundberg

Mäklare, Fastighetsbyrån Vänersborg
Ring 070-232 11 40
Skicka e-post

Jan Rundberg

Mäklare, Fastighetsbyrån Vänersborg
Ring 0708-422363
Skicka e-post

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Några av våra idéer för Tegelbruket.

 • Utemiljö för alla

  Tomten gör vi trevlig och lättskött. Planen är rhododendronbuskar. Vem gillar inte doften av rhododendron på sommaren?

 • Lek för gamla och unga

  Vi planerar för en lekyta för de mindre barnen. För dig som är äldre - boulebana och grillplats. Myspys och socialt. 

 • Sjöläget

  Tegelbruket ligger strax intill Karls grav. Om du är en badgalen kanske du till och med hoppar i. Landkrabban kan ta en lugn promenad längs vattnet. 

Jag är intresserad!

Bo i Tegelbruket, Vänersborg. Det bekväma alternativet. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.