Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Stationen


Tänk nytt i Vellinge

Hanna fixar Vellinges godaste glass

- Jag är född och uppvuxen i Vellinge och trivs fortfarande väldigt bra här. Det är en charmig småstad med allt vad det innebär. Mysiga caféer och restauranger, lagom utbud på butiker och det mesta du behöver i vardagen. Allt annat ligger ändå så nära, det finns många ställen och städer att välja på när du vill shoppa, till exempel. Sedan är det ju speciellt med alla stränder här. Vi åker ofta till Falsterbo/Skanör och badar och hänger, det är så mysigt.

Hanna, cafébiträde på Björns. Här hittar du Vellinges förmodligen godaste glass.

Ta dig till havet!

10-15 minuters bilfärd från centrala Vellinge tar dig till havet och närliggande Höllviken. Fortsätter du ännu en kort bit söderut når du legendariska stränder vart du än vänder dig. I Falsterbo, Skanör, Käm­pinge och Ljunghusen har du totalt 40 km av kritvita sandstränder att välja på. Det är lätt att förstå att detta är kitesurfarnas Mekka men också ett enkelt val om du väljer att hemestra (det heter väl så om man väljer att semestra hemma...) Nämnde vi att underbara Österlen också ligger granne?

Vidga vyerna

De öppna landskapen kring Vellinge bjuder in till golf och det finns inte mindre än 5 golfbanor i kommu­nen. Likaså är området legendarisk ryttarmark och välskötta hästgårdar avlöser varandra. Det är ju ock­så här ryttareliten och kändisarna flockas vid höjdpunkten inom svensk ridsport varje år i juli, Falsterbo Horse Show.

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 27
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 40 - 85 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: prel. 2022
Upplåtelseform: Bostadsrätt

27 bostadsrätter vid Vellinge Ängar

Vill du leva en gnutta närmare den skånska naturen? Lite mindre hektiskt, lite mer hästhage? Stationen kommer vara en del av Campusområdet som ligger granne med kommuni­kationsnoden Vellinge Ängar och direkt granne med badhus, bibliotek och skola. Planen är 27 splitter nya bostadsrätter i klassisk stil för att smälta in i omgivningen. Tegelfasad och sadeltak passar in i den traditionella stadsbilden, men bidrar såklart också med en modern känsla.

Om du jobbar i Malmö bör du inte räkna bort Vellinge. Det tar bara 30 minuter med bil så är du i Malmö och den där kontinentala "storstadspulsen" som Malmöborna brukar prata om.

Vellinges bebyggelse består av mindre flerfamiljshus inne i centrum omgivet av villaområden. Här sam­sas äldre stenhus med nybyggt men den mysiga äldre bykänslan finns kvar. I juni varje år arrangeras Vellinge marknad med dansbana samt öl- och matserveringar mitt på torget. Runtom på gator, parke­ringsplatser och öppna ytor samlas flera hundra knallar. Hela områdets historia känns nära och välbe­varat i småbyarna runtomkring i kommunen med gårdsbutiker, museér och gallerier.

Säljstart är planerad till 2020. Anmäl intresse för att hålla dig uppdaterad om Stationen, och få inbjudan till säljstarten.

Maria Ekberg

Sälj- och Marknadskoordinator

Ring 070-086 51 06
Skicka e-post

Håll mig uppdaterad!

En intresseanmälan innebär att du får uppdateringar om Stationen via din mail.
Den tar 20 sekunder att genomföra och du förbinder dig inte till någonting.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Maria Ekberg

Sälj- och Marknadskoordinator

Ring 070-086 51 06
Skicka e-post