Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Kärna Berså


Bo på landet, men ändå inte

Ett nytt kvarter i Kärna

I Kärna skapar Serneke ett nytt kvarter med bostäder i blandad form. Både radhus och lägenheter för familjen såväl som villaägaren som inte längre orkar kratta löv och rensa ogräs. Dessutom bygger vi en helt ny skola där friskolan ska husera. Skolan planeras att stå klar 2022.

Ta färjan vid Kornhall

Om du jobbar i Göteborg kan du ta bussen via Kungälv, men den kortaste vägen är att ta bilen över till Hisingen med färjan vid Kornhall. 30 minuters körtid plus några minuter för överfarten. 

Lägg i båten vid Kovikshamn

Om du är en båtperson har du alla möjligheter i Kärna. Här är båt en livsstil. Om du hellre håller dig på land så är det inte fel att bada från klippor om vädret tillåter, eller varför inte försöka fånga en fisk?

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 54
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet, Radhus/kedjehus
Boarea: 35 - 125 kvm
Antal rum: 1 - 5 st
Tillträde: Prel. 2024
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Ta det lugnt i Kärna Berså

Många som bor i en stad (vilken stad det nu må vara) anser att de aldrig skulle kunna flytta ut på "landet". Men så småningom kommer man in i andra livsfaser. Du kanske skaffar barn som du vill ska växa upp i ett lugnt och tryggt område där de kan leka bekymmersfritt på uteplatsen. Och när de efter några år ska lära sig cykla kan dem göra det i godan ro utanför dörren, utan trafikhets. För dig som är äldre och är van vid att bo i hus kanske funderar på att sälja villan och skaffa den där båten som du längtat efter så länge. Plötsligt känns det inte så fel att bo i ett radhus eller lägenhet på en mindre ort, nära havet och skogen. Inga bilköer, inga som är stressade i rulltrappan (det finns ingen rulltrappa i Kärna) och i skogen kan alla leka fritt. För den som vill bo i Kärna så finns mer service än vad som syns vid första anblick. Två skolor, förskolor, äldreboende, bibliotek, matbutik och blomsteraffär. Det som behövs – genuint utan trendfaktor. Om du är sugen på lite puls kan du alltid åka in till Kongahälla för att shoppa i det splitternya shoppingcentret.

Kärna Berså är ett nytt kvarter mitt i Kärna. Här skapar vi 54 bostadsrätter, både lägenheter och radhus. Dessutom bygger vi en helt ny skola. Kärna Berså är för dig som vill ha en lugnare tillvaro en bit bort från stadens larm – men ändå bara 40 minuter in till Göteborg. Vi planerar att säljstarta under 2022.

 

Sofia Wallerbert

Sälj- och Marknadsansvarig Väst

Skicka e-post

Håll mig uppdaterad om Kärna Berså!

En intresseanmälan innebär att du får uppdateringar om Kärna Berså via din mail.
Den tar 20 sekunder att genomföra och du förbinder dig inte till någonting.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Sofia Wallerbert

Sälj- och Marknadsansvarig Väst

Skicka e-post