Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Köpa nytt

En stor affär

Det är ett stort och känslomässigt beslut att köpa ny bostad, i alla fall för de flesta. Och många som går i bostadstankar fastnar till slut för att köpa nybyggt, vilket inte är så konstigt. När du köper en bostad av oss slipper du tidigare ägares kakel, repor i parketten och missprydande skruvhål i väggarna. Här har ingen annan bott. Du får möjlighet att själv vara med att välja inredning så att det blir rätt från början, och sen är det du som repar golvet och hänger upp tavlor för första gången. Dessutom säljs bostäderna till ett fast pris och du slipper budgivning. Förutom att slippa stressa över budgivningen blir det enklare att gå till banken och be om ett lånelöfte - du vet ju vad priset är.

Dessutom guidar vi dig genom hela köpet – från första visningen till att du sätter nyckeln i låset.
Utmaningen med att köpa en nybyggd bostad är att det du köper faktiskt inte finns ännu – det finns inget att känna och klämma på. Här ligger ett stort ansvar på oss, att på ett bra sätt visa hur huset och lägenheten faktiskt kommer att se ut. Med tydliga planritningar, 3D-bilder och lite fantasi brukar det gå bra – och många får sina förväntningar överträffade när de kliver in i sitt nya hem för första gången.

Nöjda kunder

De flesta aktörer i branschen mäter kundnöjdheten varje år med hjälp av NKI – Nöjd Kund Index. Det är så klart viktigt för oss att veta om bostadsköpet lever upp till förväntningarna och vad vi kan göra bättre. Därför blir du som kund ombedd att svara på ett antal frågor cirka två månader efter inflyttning.