Trevågor


Byggd för dig på en ö i sundet

Välkommen till ett kajkantsläge med stort K

Spektakulärt. Det är svårt att beskriva Oceanhamnen och Trevågor på något annat sätt. Vi skulle kunna berätta hur mycket som helst om Helsingborgs nya stadsdel. Men istället kan du ta dig en titt på videon som Helsingborgs Stad och arkitekten Krook & Tjäder tagit fram för att visualisera Oceanhamnen.

Lägenheterna i Trevågor är inflyttningsklara. Det finns ett fåtal lägenheter kvar till salu.

Havsbadet gör Oceanhamnen ännu mer levande

Havsbadet som kommer byggas i Oceanhamnen kopplar ihop Oceanpiren och Oslopiren och ska innehålla en djuphavspool med hopptorn, en motionsbassäng och bassängdelar för både barn och vuxna. Det nästan 800 kvadratmeter stora trädäcket med trappor, ramper och soldäck gör havsbadet till en ny och levande mötesplats med aktiviteter och upplevelser.

Visionsbild: Helsingborgs stad

Sund. Vatten. Hav.

I våra lägenheter i Oceanhamnen har du första parkett mot Öresund.

 – Du har balkongerna och utsikten, och så bor du så gott som på sundet.

Arne Jönsson, arkitekt på Arkitektlaget

Pris: 1 795 000 - 8 995 000 kr
Avgift: 2 890 - 6 170 kr
Bostäder: 49
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 115 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Våren 2020
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Bo på en ö. Mitt i city.

I Oceanhamnen är det du som står i centrum. En hel stadsdel byggd för just ditt sätt att leva. Och det är precis det du kan göra här. Närhet till havet, restauranger och mysiga caféer och butiker gör att du kan få semesterkänsla hela året. Här bor du på Helsingborgs bästa läge med hela stadens utbud inom 600 meter.

Robusta material, med tegel i flera nyanser och stålplåt, ger fasaden en modern och lite råare hamnkaraktär. Var 25:e meter händer det något nytt i fasaden. Och på insidan finns lägenheter i flera storlekar och ett multiutrymme i entréplan för både fester och hemarbete.

Generösa fönsterstorlekar ger ljusa, fräscha innemiljöer och gör att lägenheterna tar tillvara den smått overkliga omgivningen. Alla lägenheter har en rymlig balkong eller takterrass. Läget är helt enkelt extraordinärt på den här ön mitt i centrum, allt annat är bara en bonus. Med den nya gång- och cykelbron kommer du lätt kunna ta dig över till huvudstationen Knutpunkten.

Trevågor är slutsålt.

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Ett hus är inte bara ett objekt.

Det är en levande organism som människor lever i och rör sig in och ut ur. Byggnadsarkitekten Arne Jönsson och landskapsarkitekten Jakob Peetre har jobbat tillsammans i projektet Oceanhamnen. Ett samarbete som gett ett perfekt resultat. Några nyckelord har varit variation och en levande arkitektur.