Anmäl intresse

Västerport


Varberg gör plats för det nya

Nya bostäder i Varberg

Industrihamnen, bangården och stationsområdet flyttas från sina nuvarande lägen i Varberg. Det innebär att en ny stadsdel kan växa fram. En perfekt möjlighet för att skapa en levande, hållbar, välkomnande plats mitt i Varberg, så nära både havet och staden du kan komma.

Här är cyklingen en livsstil!

Dags att pumpa däcken - i Varberg cyklar man. Är du en passionerad cyklist kommer du trivas här bland rutinerade Varberg-cyklister. Med en egen cykelfabrik i staden är det ganska enkelt att förstå att cykeln är ett givet transportmedel. Här cyklar man överallt och det är väl förberett för det. Det är konstaterat att få kommuner i Sverige har lika bra cykelvägar som Varberg. Pirrar det lite extra i benen kan du till och med cykla hela vägen till Göteborg eller Helsingborg längs havet på Kattegattleden.

 

Sveriges bästa strandhäng?

Många påstår att det absolut bästa med Varberg är baden. Sammantaget ska det finnas trettiotre bad i hav, sjö och på spa. Det måste betyda att här finns det något för alla; kalla bad, varma bad, havsbad eller sjödopp. Badkulturen lever året om och de som inte är inbitna vinterbadare kan välja Asia Spas varma källor under det kyligare halvåret. En bit nordost om centrala Varberg ligger Kungsjölederna som invigdes 2019. Fantastiska vandringsleder som även dom bjuder på bad i vackra sjöar utmed lederna.

 

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 40
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 20 - 100 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Ej Fastställt
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Känn kontakten med havet

Det nya och det gamla Varberg länkas ihop genom att flera av stadens gator kommer sträcka sig ända ner till havet. Visionen med Västerport är just att skapa mer av det som är bra med Varberg - mer strandpromenad, mer kontakt med havet, fler mysiga mötesplatser, mer bad, och mer rum för familjen. Mer plats för livets goda, helt enkelt. Västerports långa kaj blir bostädernas förlängda uteplats med tillgång till bad och båt, restauranger och caféer. Den populära Strandpromenaden knyts ihop med kajen och kommer i fortsättningen gå från Västerport i norr via Kallbadhuset och Fästningen ända till Apelviken i söder.

För att tydligt knyta ihop innerstaden med hamnen pågår redan arbetet med att flytta ner järnvägen i en tunnel. En uppdaterad järnvägsstation innebär ett bättre och miljövänligare sätt att pendla. Järnvägsstationen kommer att ligga runt hörnet från Västerport. Det betyder att om du hoppar på tåget vid Västerport så når du Göteborg på 40 minuter.

 

Caroline Molin

Sälj- och marknadsansvarig

Ring 070-086 51 25
Skicka e-post

Anmäl intresse till Västerport!

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Caroline Molin

Sälj- och marknadsansvarig

Ring 070-086 51 25
Skicka e-post