Anmäl intresse

Barkarby City


Ett boende med suveränt glid

Nyproduktion i Järfälla

Nybyggda bostäder i Barkarby City. På med pjäxorna. Nu blir det åka av! 

Skidåkning eller shopping, vad väljer du? 

I Kviberg Park i Göteborg har Serneke byggt Prioritet Serneke Arena. Den stod klar 2015 och är Nordens största multisportarena inklusive hotell och en skola. Vi vet därför vad vi ger oss in på, men det betyder inte att vi kör på samma spår även i Järfälla. För det här är ett sällan skådat projekt. Att sammanfoga en skidanläggning, bostäder och butiker mitt i en stad, går det? Javisst. 

Till Prioritet Serneke Arena >>

Ett äkta samhällsbygge 

- Vi ser det som en självklarhet att tänka på folkhälsa, integration och utbildning i planeringen av bostäder och nya stadsdelar. Genom att bygga för motion och idrott i kombination med skolor, kultur och näringsverksamhet skapar vi förutsättningar för dessa aspekter. Det vill vi vara med och skapa här tillsammans med Järfälla kommun.

Ola Serneke

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 850
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 25 - 110 kvm
Antal rum: 1 - 5 st
Tillträde: Ej fastställt
Upplåtelseform: Bostadsrätt

I skidspåret eller till Stockholm city - i Järfällas nya knutpunkt är "dä bar å åk".

Tänk dig att snöra på dig längdskidåkningspjäxorna i mitten av sommaren och gå till skidanläggningen och åka en runda. Om du bor i en av de nybyggda bostäderna i Järfälla är närheten till skidanläggningen en klockren möjlighet att slipa på tiderna för Vasan eller bara ta ett skönt motionspass i spåret. I Barkarby City kan du åka längdskidor året runt i en anläggning i världsklass, träna på gym eller utnyttja den blivande multihallen. Visionen är att skapa en idrottsgalleria med naturliga mötesplatser för de som bor, arbetar eller vistas i stadsdelen.

I dag kallas området för Veddesta men stadsdelen kommer att bli Barkarbys nav och kärna och därför har området döpts till Barkarby City. För det är just där du är, i City. Här bor du i stadsmiljö med nära till träd, restauranger och pendeln. Både pendeltåg, tunnelbana och buss kommer att bidra till att Barkarby City blir en knutpunkt. Du tar dig lätt till arbetet eller centrala Stockholm men framför allt du tar dig lätt hem till din nyproducerade lägenhet!

Planering och utformning av bostäderna och området pågår för fullt. 

Frågor eller funderingar?

Maila oss så hjälper vi dig!

Skicka e-post

Jag vill veta mer om Barkarby City!

En intresseanmälan innebär att du får uppdateringar om Barkarby City via din mail.
Du förbinder dig inte till någonting. 

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Frågor eller funderingar?

Maila oss så hjälper vi dig!

Skicka e-post