Inredning

I vissa projekt har du möjlighet att påverka inredningen. Läs mer här.

Inredning till din nyproducerade bostad

Inget bostadsprojekt är det andra likt och därför anpassar vi inredningen för varje projekt. Vissa projekt har färdiga inredningskoncept, men de flesta har en färdig grundinredning och tillhörande kostnadsfria val. Här kan du också göra tillval mot en extra kostnad för att få en inredning som passar din stil.

1. Kund- och inredningsansvarig
När kontraktet är skrivet så är du i Kund-och inredningsansvarigas säkra händer. Dennes roll är att stötta dig som kund från påskrift till tillträde. Du kan i ur och skur höra av dig om du undrar någonting angående din bostad eller projektet. Hen uppdaterar dig med nyheter och meddelar dig i god tid när det är dags för att göra inredningsvalen..

2. Digital inredningsportal
I vår inredningsportal presenterar vi vilken inredning som erbjuds i projektet. Där kan du då få en indikation på vad du kommer kunna välja mellan redan vid säljstart och innan du köpt en bostad. Under tiden fram till tillträde kommer vissa produkter att utgå ur sortimentet, om så är fallet så ersätter vi dem med likvärdiga produkter.

3. Inredningsmöte
Efter du skrivit ditt förhandsavtal kommer du så småningom bli kallad till ett informationsmöte gällande inredningen. Här guidas du såklart av din kund- och inredningsansvariga och får all info du behöver för att kunna göra dina inredningsval. I anslutning till inredningsmötet får du självklart även möjlighet att klämma och känna på materialprover.

4. Välj!
Utbudet på inredningen kan variera från projekt till projekt. Oftast består det av grundprodukter som ingår, ett antal kostnadsfria val samt tillval som du gör mot en extra kostnad. Du får en webblänk som gäller just för din lägenhet och du gör valen i lugn och ro hemma i soffan.

5. Betalning av inredningsval
Gör du tillval för över 40 000 kr så delbetalar du 20% av den summan i samband med att du skickar in dina val. Då skickas en första faktura. Resterande belopp betalar du i samband med tillträdet av lägenheten.

Nyfiken på våra projekt?

Filtrera fram din drömbostad.

Hitta bostad

Köpa nyproduktion

Hur går det till när man köper en nyproduceras bostad?

Att köpa bostad