Anmäl intresse

VéloCity etapp 3


Lite cykligare och lyckligare

Försäljning pågår!

Så här gör du en intresseanmälan:

  1. Klicka dig in på den lägenhet som du är intresserad av. I bostadsväljaren kan du se läget i huset och läsa mer om varje lägenhet. 
  2. Fyll i intresseformuläret som är kopplad till bostadsrätten. Du kan anmäla intresse till flera olika bostadsrätter, genom att fylla i formuläret på respektive bostadsrätt.
  3. Mäklarna kontaktar dig för mer information.

Mariastaden - en lugn plats att cykla hem till.

Strax norr om Helsingborgs stadskärna ligger natursköna Mariastaden med nära till både hav, grönområden och staden. Tågstationen ligger dessutom bara tre minuter bort och tar dig Helsingborgs central på 6 minuter. Det är inte konstigt att det är ett populärt område att bo i.

Låt livet snurra!

>> 3 min till tåget

>> 6 minuter till Helsingborg city

>> 3 min på cykel till Maria Parkskolan (f-9)

>> 2 min till mataffären

Pris: 1 595 000 - 2 995 000 kr
Avgift: 2 906 - 4 848 kr
Bostäder: 35
Lediga bostäder: 9
Typ: Lägenhet
Boarea: 46 - 90 kvm
Antal rum: 2 - 4 st
Tillträde: Prel vår 2024
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Växla upp vardagen

Känn vinden i håret i Mariastaden, där natur och stad möts. Nu bygger vi tredje huset i cykelvänliga VéloCity med alldeles särskild utsikt mot grönskan. Styr mot moderna lägenheter som gör det enkelt att växla upp, och växla ner. Här kokar du morgonkaffe med energi från takets solceller, kan låna verktyg i Tingoteket och får tillgång till både cykel- och bilpool. Ut och njut. Eller mys hemma och umgås på den lummiga innergården. Här finns det grillplatser, utrymme för odling och lek för barnen. Och cykelverkstad förstås.

Bo i Mariastadens nyaste kvarter på bästa läge, med grönskan utanför dörren. Här växlar du enkelt upp din vardag i en modern lägenhet. Stadsdelen ligger på en höjd över Helsingborg där naturen omger dig med lummig grönska samtidigt som stadslivet är nära.

Rulla fram mellan gatorna där genuina tegelhus från 1920-talet samsas med nybyggt. Susa förbi åkrar och ängar. Lövskog och backar. Ner till havet. Och tillbaka igen. Du tar dig lätt fram i de cykelvänliga kvarteren som gett husen sitt namn. När du är hemma igen är det lätt att växla ner i din bostad som gör att livet växlar upp. Välkommen till VéloCity tredje etapp.

Försäljning pågår. 

Stellan Kjellsson

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 791 95 70
Skicka e-post

Anna Ernér

Fastighetsmäklare, Svenska Mäklarhuset
Ring 070 - 482 27 19
Skicka e-post

Jag vill veta mer om VéloCity 3

En intresseanmälan innebär att du får uppdateringar om VéloCitys tredje etapp via mail.

Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy