Anmäl intresse

VéloCity etapp 3


Lite cykligare och lyckligare

Lägg i en växel för att hinna välja din inredning

Ta chansen att göra egna inredningsval. Vill du vara med och påverka t.ex. golv, badrum och kök behöver du lägga i en högre växel och boka en lägenhet innan höstens slut.

Tryggt köp

Vi vill alltid att du ska känna dig trygg. Ett bostadsköp är en stor affär, oavsett hur många kvadratmeter du köper. Därför erbjuder vi alla köpare tillträdesskydd och skydd för osålda lägenheter.

Garanti och trygghetsförsäkring >>

Låt livet snurra!

>> 3 min till tåget

>> 6 minuter till Helsingborg city

>> 3 min på cykel till Maria Parkskolan (f-9)

>> 2 min till mataffären

Pris: 1 595 000 - 2 995 000 kr
Avgift: 2 906 - 4 848 kr
Bostäder: 35
Lediga bostäder: 19
Typ: Lägenhet
Boarea: 46 - 90 kvm
Antal rum: 2 - 4 st
Tillträde: Prel. vår 2024
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Växla upp vardagen

Känn vinden i håret i Mariastaden, där natur och stad möts. Nu bygger vi tredje huset i cykelvänliga VéloCity med alldeles särskild utsikt mot grönskan. Styr mot moderna lägenheter som gör det enkelt att växla upp, och växla ner. Här kokar du morgonkaffe med energi från takets solceller, kan låna verktyg i Tingoteket och får tillgång till både cykel- och bilpool. Ut och njut. Eller mys hemma och umgås på den lummiga innergården. Här finns det grillplatser, utrymme för odling och lek för barnen. Och cykelverkstad förstås.

Bo i Mariastadens nyaste kvarter på bästa läge, med grönskan utanför dörren. Här växlar du enkelt upp din vardag i en modern lägenhet. Stadsdelen ligger på en höjd över Helsingborg där naturen omger dig med lummig grönska samtidigt som stadslivet är nära.

Rulla fram mellan gatorna där genuina tegelhus från 1920-talet samsas med nybyggt. Susa förbi åkrar och ängar. Lövskog och backar. Ner till havet. Och tillbaka igen. Du tar dig lätt fram i de cykelvänliga kvarteren som gett husen sitt namn. När du är hemma igen är det lätt att växla ner i din bostad som gör att livet växlar upp. Välkommen till VéloCity tredje etapp.

Försäljning pågår. 

Stellan Kjellsson

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 791 95 70
Skicka e-post

Louise Scholander

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 766 67 36
Skicka e-post

Anmäl intresse!

En intresseanmälan innebär att du blir kontaktad av mäklaren.

Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy