Anmäl intresse

VéloCity etapp 3


Lite cykligare och lyckligare

Välkommen in i visningslägenheten

I VéloCitys första etapp, på Ekerödsgatan 32, har vi skapat en visningslägenhet så att du har möjlighet att på riktigt uppleva hur en lägenhet kan se ut.

Tryggt köp - utökat skydd

När du köper en bostad i VéloCity så får du ett utökat tillträdesskydd. Det betyder att du har möjlighet att förlänga det ordinarie tillträdesskyddet på tre månader med ytterligare två månader om du inte skulle få ditt befintliga hem sålt. Kontakta mäklaren för att nyttja det extra förmånliga tillträdesskyddet.

Förutom ett utökat tillträdesskydd i VéloCity så får du alltid en bostadsrättsförening med rätt förutsättningar för en trygg ekonomi, samt en garanti för osålda bostäder.
Tryggt köp av nyproduktion >>

Avgifter uppdaterade efter marknadsläget
Avgifterna som anges justerades i oktober 2023.
Sund ekonomi i brf >>

Låt livet snurra!

>> 3 min till tåget

>> 6 minuter till Helsingborg city

>> 3 min på cykel till Maria Parkskolan (f-9)

>> 2 min till mataffären

Pris: 1 595 000 - 2 995 000 kr
Avgift: 2 906 - 4 848 kr
Bostäder: 35
Lediga bostäder: 16
Typ: Lägenhet
Boarea: 46 - 90 kvm
Antal rum: 2 - 4 st
Tillträde: Prel. vår 2024
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Växla upp vardagen

Känn vinden i håret i Mariastaden, där natur och stad möts. Nu bygger vi tredje huset i cykelvänliga VéloCity med alldeles särskild utsikt mot grönskan. Styr mot moderna lägenheter som gör det enkelt att växla upp, och växla ner. Här kokar du morgonkaffe med energi från takets solceller, kan låna verktyg i Tingoteket och får tillgång till både cykel- och bilpool. Ut och njut. Eller mys hemma och umgås på den lummiga innergården. Här finns det grillplatser, utrymme för odling och lek för barnen. Och cykelverkstad förstås.

Bo i Mariastadens nyaste kvarter på bästa läge, med grönskan utanför dörren. Här växlar du enkelt upp din vardag i en modern lägenhet. Stadsdelen ligger på en höjd över Helsingborg där naturen omger dig med lummig grönska samtidigt som stadslivet är nära.

Rulla fram mellan gatorna där genuina tegelhus från 1920-talet samsas med nybyggt. Susa förbi åkrar och ängar. Lövskog och backar. Ner till havet. Och tillbaka igen. Du tar dig lätt fram i de cykelvänliga kvarteren som gett husen sitt namn. När du är hemma igen är det lätt att växla ner i din bostad som gör att livet växlar upp. Välkommen till VéloCity tredje etapp.

Försäljning pågår. 

Stellan Kjellsson

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 791 95 70
Skicka e-post

Louise Scholander

Mäklare, Svenska Mäklarhuset Helsingborg
Ring 070 - 766 67 36
Skicka e-post
Visning: 5/10 16:30    Adress:

Anmäl intresse!

En intresseanmälan innebär att du blir kontaktad av mäklaren.

Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy