Anmäl intresse

Kolkajen


Med vattnet som vardag

Nyproducerade lägenheter på Kolkajen

Om du flyttar in i Kolkajen bor du inte bara vid kajen av det stora blå och tunnelbanans röda linje utan du har också direkt access till lugna och harmoniska Hjorthagsparken. I kvarteret är biltrafiken begränsad för att ge plats till dig som cyklar eller går.

Kajliv i Norra Djurgårdsstaden

Här lever du i en härlig mix som för tankarna till ett modernt nederländskt kanalliv. I området har du aldrig långt till vattnet där du kan slå dig ner längs en av många kajer, ta dig ett morgondopp i utomhusbadet eller ge dig ut på en båttur.

Dela med grannen

Delningsekonomin är här för att stanna. Varför äga en betongborr om du kan låna en från grannen? Sälj bilen och boka en i bilpoolen när det behövs.

Mer om delningsekonomi >>

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 145
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 30 - 110 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Prel. 2027
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Lägg till vid Kolkajen

I Norra Djurgårdsstaden byggs Kolkajen. Projektet är fortfarande i ett tidigt skede och allt är inte färdigdesignat av arkitekterna men det finns en grundprincip i utformningen. Att alla är olika. Kanske innebär det att bostäderna ska kunna ha flexibla planlösningar som passar just din typ av familj. Olika boendetyper och livssituationer kommer vara i fokus. Exempelvis mindre lägenheter med stora balkonger som ett extra rum. Eller varför inte ett generationsboende där det går att hyra ut ett rum. Flexibilitet helt enkelt.

Här samsas olika typer av planlösningar och lägenhetstyper som ska hålla för tidens tand. Praktiskt, hållbart och snyggt. Tanken är att husen byggs på höjden vilket ger dig en fantastisk utsikt över vattnet och livets gilla gång i Norra Djurgårdsstaden.

Bor du i Norra Djurgårdsstaden bor du inte bara nära havet och en uppsjö av olika gröna parker (exempelvis Nationalstadsparken). Du har ett pendlingsläge som inte kan beskrivas som något annat än super. Med cykel eller röda linjen når du Stockholms citykärna på tio minuter, dessutom tar du dig med bil snabbt till Norra Länken och vidare.

Frågor eller funderingar?

Maila oss så hjälper vi dig!

Skicka e-post

Jag är nyfiken!

Anmäl intresse för att få uppdateringar i takt med att det händer nya saker i Kolkajen.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Frågor eller funderingar?

Maila oss så hjälper vi dig!

Skicka e-post