Anmäl intresse

Perspektivet


Spontant och centralt

Nyproduktion i Vänersborg

Det kommer ofta en tid i livet när du vill kunna vara öppen för spontana träffar och middagar på stan, och samtidigt enkelt att ta dig hem. I Perspektivet får du det bästa av två världar. Vare sig du känner dig redo att flytta ihop för första gången för att få dela vardagen med din käraste eller att det börjar bli dags att lämna villalivet och det tidskrävande trädgårdsarbetet.

 

 

 

Fantastisk utsikt för alla

Vi hade inte kallat det för Perspektivet om inte alla fick en utsikt. Med stora möblerbara balkonger får du ditt eget utrymme. Dessutom är visionen en härlig takterrass högst upp på tionde våningen. Intill terrassen ligger samlingslokalen där tanken är att det ska finnas ett kök och sittplatser. Det blir rikligt med utrymme att starta vinklubb, bjuda över vänner för kortspel eller njuta av soluppgången.

Ur bilens perspektiv

Även fast du bor med allt du behöver i krokarna så kan det vara skönt att ha en egen plats för bilen. Närheten till centralen och butikerna gör att du kan välja om du ska ta den för en tur eller lämna den hemma. I Perspektivet kommer din bekvämlighet först.

 

 

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 57
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 43 - 84 kvm
Antal rum: 2 - 4 st
Tillträde: Ej fastställt
Upplåtelseform: Bostadsrätt

En enklare vardag, mitt i smeten

Har du hört historien om de blinda männen och elefanten? Då vet du att det handlar om perspektiv. Från första gången du flyttade hemifrån till en liten lägenhet och blev självständig till gångerna du flyttar ihop eller isär. En etta kan kännas som en tvåa, en balkong blir ett extra rum och klädkammaren görs om till ett kontor. Perspektivet är för dig som vill ha närhet och spontanitet från ett nytt perspektiv.

I centrum av Vänersborg, några hundra meter söder om Vänersborgs centralstation, hittar du Perspektivet. Sett från grodans perspektiv har du en mysig och lugn vardag alldeles i närheten av marinan. Från fågelns perspektiv kan du, när vädret är behagligt, njuta av utsikten över Vänern.

Med ca 60 lägenheter fördelat på tio våningar så bjuder huset självklart på en ordentlig utsikt. På taket planerar vi för en takterrass där du kan sitta ute och smutta på morgonkaffet. Där har vi också tänkt att göra en föreningslokal med ett litet kök och sittplatser där man kan vara året om.

Frågor eller funderingar?

Maila oss så hjälper vi dig!

Skicka e-post

Anmäl intresse!

Anmäl intresse för att få löpande information om Perspektivet.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

In med det nya...

...och ut med det gamla. Även om tanken är att det ska finnas stora förråd så är det bra att minska ned på alla saker ibland. Om du flyttar från något större så kan det vara skönt och befriande att göra sig av med prylar och låta ljuset flyta över ytorna i din nybyggda lägenhet.

Frågor eller funderingar?

Maila oss så hjälper vi dig!

Skicka e-post