• Start

Västra Sjöstaden

Go west i Trelleborg

Välkommen till Västra Sjöstaden

/ Nyproduktion i Trelleborg / Västra Sjöstaden

Med ett oslagbart läge vid kusten genomgår Trelleborg en spännande transformation. Under satsningen Kuststad 2025 skapas en ny stadsdel, Västra Sjöstaden, som kommer att erbjuda varierande bostadsformer och innovativ design. Det här är din chans att bli en del av framtidens Trelleborg!

Trelleborgs bästa strandläge

Västra Sjöstaden blir Trelleborgs mest eftertraktade område med sitt unika strandnära läge. Projektet har stor potential att bli något alldeles extra, inte bara i Sverige utan i hela Europa. Tillsammans med Granitor (tidigare Midroc) skapar vi en livfull stadsdel där strand, arbete och fritid möts.

”Vi vill skapa en levande och flexibel stadsdel med en brokig karaktär där den befintliga staden möter den nya. Inspirerad av badstranden, surfkulturen och beachlife, ska arkitekturen spegla en avslappnad atmosfär. Det unika med Västra Sjöstaden är dess strandnära läge. Vi vill skapa en plats för alla i Trelleborg, ett rum för hela staden.”
– Daniel Hohental, arkitekt på Kanozi Arkitekter

Allt du behöver, inom räckhåll

Förutom bostäder kommer Västra Sjöstaden att erbjuda ett brett utbud av service och bekvämligheter som gör vardagen enklare och roligare. Här planeras för butiker, restauranger, caféer och gym – allt inom gångavstånd. Den strandnära promenaden blir en naturlig mötesplats för både boende och besökare, perfekt för kvällspromenader, joggingturer eller en avkopplande stund vid vattnet. Dessutom kommer gröna parker och lekplatser att ge hela familjen möjlighet att njuta av utomhuslivet.

Caroline Molin

Sälj- och Marknadsansvarig, Serneke Bostad

Ring: +46700865125

Skicka e-post

Fakta

Tillträde:
Ej fastställt
Typ:
Flerbostadshus
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal bostäder:
500
Antal rum:
1­-5
Boarea:
30-120 kvm
Pris:
Ej fastställt pris
Avgift:
Ej fastställt

Jag är intresserad av att veta mer om Västra Sjöstaden

En intresseanmälan innebär att du får uppdateringar om Västra Sjöstaden via din mail. Du förbinder dig inte till någonting.