Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Västra Sjöstaden


Go west i Trelleborg

Kuststad 2025 - ett stadsutvecklingsprojekt

Trelleborg ska genomföra sitt största stadsutvecklingsprojekt i modern tid. Hamnen byggs ut, och totalt ska 4000 nya bostäder byggas. En ny östlig infart som kan kopplas till centralstationen är en viktig del av planen. Infrastruktur och nya boendemöjligheter går hand i hand i arbetet med att göra Trelleborg till en kuststad att räkna med. 

Tänk nytt i Trelleborg

Projektet är i ett tidigt skede - därför kan vi inte avslöja alltför mycket just nu. Anmäl intresse till Västra Sjöstaden så får du mer information om vad som händer i utvecklingen av Trelleborgs nya stadsdel. 

Till intresseanmälan >>

Arkitektens vision för Västra Sjöstaden

"Det ska vara en annorlunda dynamisk och flexibel stadsdel som gärna får bli lite brokig i sin karaktär. Den befintliga staden möter den nya stadsdelen där det kommer vara varierade höjder på bebyggelsen och inte så stramt och tillrättalagt. Det avslappnade i badstranden, surfkultur och beachlife är något vi vill ta vara på i arkitekturen."

Daniel Hohental, Kanozi Arkitekter

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 500
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 30 - 120 kvm
Antal rum: 1 - 5 st
Tillträde: Prel tillträde 2022/2023
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Västra Sjöstaden får det bästa strandläget i Trelleborg

Vårt motto är ”tänk nytt”. Och i Trelleborg är det precis det vi gör. Vi ska göra ett bortglömt område till en hejdundrande stadsdel som inte bara är ovanlig i Sverige – utan i hela Europa. För det vi kallar Västra Sjöstaden har potential. Riktigt stor potential. Tillsammans med Midroc ger vi nytt liv till Trelleborgs strandremsa. Läget finns, nu ska vi ta tillvara på det. För att citera Gunde Svan, ”ingenting är omöjligt, bara olika svårt”. Resultatet? Trelleborgs mest eftertraktade bostäder och en stadsdel där du kan leva, arbeta och besöka. 

– Det unika är det strandnära. Det blir något helt eget. Det är inte ofta man anlägger en helt ny strand. Vi och staden pratar mycket att det ska bli en plats för alla i Trelleborg. Tar man en sådan här plats i anspråk så ska det vara ett rum i staden för alla, säger Daniel Hohental, arkitekt på Kanozi Arkitekter.

Pendlingsläget då? Med den nya stadsdelen kommer också nya trafikförbindelser. Det ska vara lätt att ta sig från Västra Sjöstaden till centrum. Ett arbete som planeras stå klart innan inflytten i bostäderna. Från Trelleborgs central är du i Malmö på 30 minuter. 

I Västra Sjöstaden planerar vi för totalt 150 bostadsrätter, och tillträdet för de första etapperna är i nuläget satt till 2022/2023. Preliminär säljstart 2021.

Är du intresserad av att bo i Västra Sjöstaden, eller bara nyfiken och vill ha mer information när det händer saker i projektet? Skicka in din intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad. 

Maria Ekberg

Sälj- och Marknadskoordinator

Ring 070-086 51 06
Skicka e-post

Jag är intresserad!

En intresseanmälan innebär att du får uppdateringar om Västra Sjöstaden via din mail.
Den tar 20 sekunder att genomföra och du förbinder dig inte till någonting.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Maria Ekberg

Sälj- och Marknadskoordinator

Ring 070-086 51 06
Skicka e-post