Anmäl intresse

Västra Sjöstaden


Go west i Trelleborg

Nyproduktion i Trelleborg

Med osannolikt bra läge genomförs Trelleborgs förvandling. Satsningen kallas Kuststad 2025 och innebär en ny stadsdel med olika typer av bostadsformer. 

Tänk nytt i Trelleborg

Projektet är i ett tidigt skede - därför kan vi inte avslöja alltför mycket just nu. Anmäl intresse till Västra Sjöstaden så får du mer information om vad som händer i utvecklingen av Trelleborgs nya stadsdel. 

Till intresseanmälan >>

Arkitektens vision för Västra Sjöstaden

"Det ska vara en annorlunda dynamisk och flexibel stadsdel som gärna får bli lite brokig i sin karaktär. Den befintliga staden möter den nya stadsdelen där det kommer vara varierade höjder på bebyggelsen och inte så stramt och tillrättalagt. Det avslappnade i badstranden, surfkultur och beachlife är något vi vill ta vara på i arkitekturen."

Daniel Hohental, Kanozi Arkitekter

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 500
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 30 - 120 kvm
Antal rum: 1 - 5 st
Tillträde: Ej fastställt
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Västra Sjöstaden får det bästa strandläget i Trelleborg

Vårt motto är ”tänk nytt”. Och i Trelleborg är det precis det vi gör. Vi ska göra ett bortglömt område till en hejdundrande stadsdel som inte bara är ovanlig i Sverige – utan i hela Europa. För det vi kallar Västra Sjöstaden har potential. Riktigt stor potential. Tillsammans med Granitor (tidigare Midroc) ger vi nytt liv till Trelleborgs strandremsa. Läget finns, nu ska vi ta tillvara på det. För att citera Gunde Svan, ”ingenting är omöjligt, bara olika svårt”. Resultatet? Trelleborgs mest eftertraktade bostäder och en stadsdel där du kan leva, arbeta och besöka. 

– Det unika är det strandnära. Det blir något helt eget. Det är inte ofta man anlägger en helt ny strand. Vi och staden pratar mycket att det ska bli en plats för alla i Trelleborg. Tar man en sådan här plats i anspråk så ska det vara ett rum i staden för alla, säger Daniel Hohental, arkitekt på Kanozi Arkitekter.

Pendlingsläget då? Med den nya stadsdelen kommer också nya trafikförbindelser. Det ska vara lätt att ta sig från Västra Sjöstaden till centrum. Ett arbete som planeras stå klart innan inflytten i bostäderna. Från Trelleborgs central är du i Malmö på 30 minuter. 

I Västra Sjöstaden planerar vi för totalt 500 bostadsrätter, och tillträdet för de första etapperna är i nuläget satt till slutet av 2025.

Är du intresserad av att bo i Västra Sjöstaden, eller bara nyfiken? Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad. 

Caroline Molin

Sälj- och marknadsansvarig

Ring 070-086 51 25
Skicka e-post

Jag är intresserad!

En intresseanmälan innebär att du får uppdateringar om Västra Sjöstaden via din mail. Du förbinder dig inte till någonting.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Caroline Molin

Sälj- och marknadsansvarig

Ring 070-086 51 25
Skicka e-post