Nyproduktion i Trelleborg


En kuststad i utveckling

Nybyggda bostäder i Trelleborg

Trelleborg ska genomföra sitt största stadsutvecklingsprojekt i modern tid. Hamnen byggs ut, och totalt ska 4000 nya bostäder byggas. En ny östlig infart som kan kopplas till centralstationen är en viktig del av planen. Infrastruktur och nya boendemöjligheter går hand i hand i arbetet med att göra Trelleborg till en kuststad att räkna med. 

Helt nya möjligheter i Trelleborg

Tillsammans med Midroc skapar Serneke en helt ny stadsdel i Trelleborg, Västra Sjöstaden. Här bygger vi bostadsrätter och sköna ytor. Tanken är också att strandremsan utvecklas till en ordentlig sandstrand med en strandpromenad. 

"Med det här projektet etablerar vi Serneke i Trelleborg, en stad med ett utmärkt läge, fina miljöer och goda kommunikationer."

Ola Serneke, VD Serneke Invest

En kuststad med enorm potential

Med sina 30 000 invånare är Trelleborg en stad som är på g. Dessutom en otroligt vacker stad, om vi får säga det själva. Jättecoolt är det med sitt businesscenter och med sin gedigna historia. Här bor du för vattnet skull och den fina stadskärnan. Palmerna gör det hela kontinentalt. En vikingaborg - Trelleborg - gav staden sitt namn. Det var så det började och nu är Serneke med och utvecklar Västra Sjöstaden, en strandremsa som tidigare varit ett industriområde men som kommer bli en het ny stadsdel vid kusten. 

Hamnen är ett nav, och har länge varit det. Även innan Hansans tid var det en plats för handel. Härifrån går godsfartyg och färjor ut i Europa och övriga världen. Kopplingen till Danmark är såklart stark.

"Här är trivsamt, palmerna ger staden en känsla av Malaga", säger Sofia som ursprungligen kommer från Göteborg. Dessutom är stranden jättefin, det är vackert, fortsätter hon. 

I Västra Sjöstaden planeras ett helt nytt område med bland annat nyproducerade bostadsrätter.

Bostäderna i Västra Sjöstaden >>