Nyproduktion i Umeå


Här knoppas livet

Nybyggda bostäder i Umeå

I Tomtebo planeras ca 79 st nya bostadsrätter - både lägenheter och radhus.

Ume älv

Umeälven rinner genom Umeå på sin färd mot Norra Kvarken. Den bidrar till en strålande naturupplevelse och melodisätter staden med sitt porlande.

Det här är ett riktigt bra citat.

Låt Umeå förföra dig med sin lågmäldhet

Björkarnas stad. En stad som har blivit utnämnd till att ha Europas renaste luft, med idrott och kultur nära det norrländska hjärtat. Härifrån kommer stjärnorna Hanna Ljungberg, Assar Rönnlund, Per Elofsson och Jörgen Brink. Lägg till det faktum att det är Norrlands högst befolkade tätort. Ja, det är såklart Umeå vi menar.  

En av Umeås nyaste stadsdelar är Tomtebo som du hittar vid Nydalasjöns södra ände. Här växer Tomtebo Gård fram. Nyproducerade bostäder i fager natur. Tanken är att bygga ca 300 bostäder i en mix av bostadsrätter, radhus och hyresrätter. Mångfalden visar sig även på fasaden där varje hus får sin egen karaktär. 

Strandpärla mitt i staden

För den som är i Umeå på sommaren och är sugen på ett dopp så är det Bölesholmarna som man ska ge sig av till. Här finns en sandstrand och en badbrygga. Det finns även stora gräsytor att slå sig ner på, och en grillplats. 

Det är för tillfället problem med vissa sidor på sernekebostad.se, vi jobbar på att få allt på plats så fort som möjligt.