Nyproduktion i Hudiksvall


Kom hem till Glada Hudik

Ett nytt kvarter i Hudiksvall

På Kattvikskajen byggs ett nytt kvarter som tar vattnet närmare staden. Eller snarare - staden närmare vattnet. Bostäder, förskolor och lokaler. Det och mycket annat kommer du att bo bredvid i Hudiksvalls modernaste stadsdel. Välkommen till Kajkanten.

Vidunderlig natur och kultur

Runtom Hudiksvall sträcker sig vidunderliga vyer där äldre Hälsingegårdar blandas med skärgårdens fiskelägen och skog, skog, skog. Här värnas det om traditioner, men det finns självklart plats för mycket nytänkade och innovation.

Kajkantsläge och ett nytänkande område som samlar alla som bor i Hudiksvall.

En glimrande pärla i Hudiksvallsfjärden.

Det ligger något trolskt över Hudiksvall, med skogen på ena sidan och Bottenhavet på den andra. Det är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum. 

År 2020 bodde 17 000 personer i Hudiksvalls tätort och fler ska det bli. Vid stadens gamla sågverksområde, precis vid vattnet, kommer nämligen ett nytt område växa fram. Totalt blir det cirka 400 bostäder i den nya stadsdelen. Dessutom kontor, skola och hotell. 82 av lägenheterna är bostadsrätter som byggs av Serneke i ett joint venture med Strömtorpet.

På fasaderna möter charmigt trä andra material. Allt för att ditt nya hem ska anamma Hudiksvalls själ. Husen byggs i varierande höjder från två till sju våningar och kommer att innehålla lägenheter i varierade storlekar från 1 till 5 rum och kök. Och läget? Kajkantsläge.

Aktivitetsfabriken samlar Hudiksvallsborna

Ta en gofika eller njut av en trerättersmiddag. Eller varför inte spela padel eller gå på konsert? Lokalerna rymmer restaurang, gym och padelhall - dessutom är det en perfekt plats för evenemang och konferens.