Anmäl intresse

Vinbäret


Odla det goda i livet

Det är din tur nu. Vinbäret väntar.

Fram med häcksaxen. Det är dags att skala ned, mogna till och fråga dig själv om det inte är din tur att ha det bekvämt. Din tur att bygga modelltåg, din tur att pilla med palettbladen, din tur att odla intresset för flaskskepp. Ja, det är din tur att låta dig själv växa.

Stora balkonger

Balkongerna kan du dessutom välja att glasa in. Här kan du låta kreativiteten flöda. Eller helt enkelt sätta dig rakt upp och ner och lapa solen. 

Planlösningar med plats för gofika

Lägenheterna varierar mellan 2-4 rok. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum finns det gott om plats för att bjuda in.

 

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 19
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 54 - 90 kvm
Antal rum: 2 - 4 st
Tillträde: Ej fastställt
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Lev med vinbäret som röd tråd

Kanske har du levt med trädgårdsskötsel och gräsklippning och vill skala ned till en prunkande balkong. Eller har du bott inne i stan och vill prova på livet med gröna fingrar lite lagom? Eller så vill du helt enkelt ha en stor balkong att njuta av. I Vinbäret kan du just det. Njuta av det du har och odla det goda i livet. Det behöver såklart inte handla om växter. Ibland handlar det bara om att komma hem till en stor lägenhet, vid bokskog och hav. Avskilt från storstadens skrammel. Här är det nära till lugnet.

Totalt har huset av nitton bostadsrätter med 2–4 rum och kök fördelat på 54–90 kvm. Fasaden är av trä som åldras med värdighet och står i fin kontrast till de stora balkongerna som du kan välja att glasa in. Vinbäret ligger granne med radhusen i Kärna Berså. Gemensamt delar ni en innergård, så att ni kan odla grannskapet.

Vinbäret blir vad du gör det till. Du kan safta, sylta, göra gelé eller marmelad. Den här delikatessen bjuder på många olika typer av varierande njutning. Lägenheterna likaså.

Malin Ring

Mäklare, Nya kvadrat

Ring 0735-108660
Skicka e-post

Jag vill veta mer

Anmäl intresse för att hålla dig uppdaterad om Vinbäret. 

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Ta färjan vid Kornhall

Om du jobbar i Göteborg kan du ta bussen via Kungälv, men den kortaste vägen är att ta bilen över till Hisingen med färjan vid Kornhall. 30 minuters körtid plus några minuter för överfarten.

Lägg i båten vid Kovikshamn

Om du är en båtperson har du alla möjligheter i Kärna. Här är båt en livsstil. Om du hellre håller dig på land så är det inte fel att bada från klippor om vädret tillåter, eller varför inte försöka fånga en fisk?

Är du mer av en radhustyp? 

Kliv då in i Kärna Berså, som ligger granne med Vinbäret. Här väntar radhus på två plan med egen uteplats. 

Ekonomi och finansiering

Lånelöfte, ränta, pantbrev och amortering. När du köper en helt ny bostad är det ekonomiska ofta en viktig fråga. 

Läs mer om finansiering >>

Att köpa nyproduktion

Läs mer om hur det går till att köpa en bostad av Serneke. Från intresseanmälan till att du sätter nyckeln i dörren.

Till guiden >>

Malin Ring

Mäklare, Nya kvadrat

Ring 0735-108660
Skicka e-post