12 mar, 2021 / Hemmaplan, BoIS

BoIS på Hemmaplan

"Glädjen och gemenskapen över att med andra få organisera sig och skapa förutsättningar för att göra något tillsammans är det överlägset bästa med fotboll. Det spelar ingen roll om det är din lokala breddförening eller stadens elitlag, vi finner varandra i fotbollens enkla regler och bygger möjligheter till glädje och rörelse utifrån de förutsättningar vi har", berättar Michel Ekberg, klubbchef för BoIS.

 

Serneke satsar på BoIS
Serneke har länge följt BoIS och de senaste åren har vi tillsammans satsat på fotboll för tjejer i klubben. Att fokusera på sport känns som en självklarhet. Fotboll förenar människor och skapar en gemenskap och ett engagemang – vilket är ett av Sernekes värdeord.

 

Fotboll för alla
"Fotboll är för alla. Här spelar inte ålder, kön och kultur någon roll. Fotbollens språk är hela världens språk. Vi gör redan bra saker tillsammans med Serneke skulle jag säga!", berättar Michel. Genom att Serneke investerar i staden Landskrona och i fotbollsklubben Landskrona BoIS skapar vi förutsättningar för alla invånare i Landskrona på olika nivåer att finna glädje och tillhörighet. Antingen i drömmen om att bli fotbollsproffs eller i underhållningen som en elitidrottsförening ofta innebär för sin stad. Dessutom har vi i våra gemensamma diskussioner också tillsammans tagit steg för att Landskrona BoIS numera är förening för både flickor och pojkar.

 

Glädje och tillhörighet
Var känner du dig hemma? "Landskrona IP – det är en härlig känsla av förväntan varje gång man kommer hit. Det är en glädje att ha förmånen att få vara delaktiga i att skapa förutsättningar för elitfotboll i Landskrona. Vi bygger broar mellan generationer i olika delar av vår verksamhet både utanför och innanför de kritade linjerna. Det är att vara på hemmaplan." avslutar Michel med ett stort leende.

 

Vill du bo på Hemmaplan?
Är du intresserad av att bo på Hemmaplan? Läs mer om de nyproducerade bostadsrätterna och anmäl intresse här >>