Anmäl intresse

Kajkanten


Nytt kajkantsläge

Granne med havet

Längs med Kattvikskajen i Hudiksvall växer en helt ny stadsdel fram. Kajens allra bästa läge har vi paxat åt dig. Det är inte bara utsikten du får om du bor på Kajkanten. Här ingår en brygga och ja, den kommer att ha egen stege. Bostadsrättsföreningen har också en bastu.

Det är hemvändarläge för dig som vill sälja villan

Vi tror att du som flyttar hit har förstått en del om livet. Som att lyckan kommer och går, men att en egen badbrygga och bastu gör att den visar sig oftare. Och att många av Sveriges bästa naturupplevelser hittas i Hälsingland. Vi tror att du vill kunna få plats med både tomatodlingar och vänner på balkongen. Att du uppskattar ett bra fixrum för cykelvård, skidvalla eller eget pyssel men att du är klar med stora renoveringsprojekt. Redo för ett härligare hemmaliv i Hudiksvall. Det tror vi att du är.

Arkitektur på kanten

Det är i mötet mellan hav och land, dåtid och nutid som Kajkanten formar sin identitet. Hamnindustrin som tidigare präglat platsen hyllas i arkitekturen. Samtidigt är det ett otvivelaktigt modernt kvarter som nu tar plats på Kattvikskajen.

Rationell enkelhet präglar fasaderna som får ett ytskikt av puts och trä medan områdets industrihistoria speglas i de stora, spröjsade fönsterpartierna. Mjuka jordtoner ger diskreta kontraster. Helhetsintrycket blir både lugnt och varierat.

Pris: 1 095 000 - 6 895 000 kr
Avgift: 3 296 - 8 657 kr
Bostäder: 82
Lediga bostäder: 71
Typ: Lägenhet
Boarea: 30 - 120 kvm
Antal rum: 1 - 5 st
Tillträde: Prel. Sommar 2026
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Hudiksvalls härligaste havsläge.

Kvarteret Kajkanten ligger där utsikten mot Hudiksvallsfjärden är som vackrast. Här kan du flytta in i en av de 82 lägenheterna på 1–5 rum och kök, var och en utformad för att ta vara på läget maximalt. En kvick kajaktur eller en kort promenad längs vattnet tar dig in till stan. På andra sidan viken väntar båtplatser, strandliv och Aktivitetsfabriken, vars industriella arkitektur smittat av sig på Kajkanten och vars utbud du har en stående inbjudan till.

Utegården och husen öppnar upp sig mot vattnet så att alla ska kunna bo med en glimt av det vattnet. Föreningen får en egen brygga med bastu och i det gemensamma fixarrummet kan du valla skidorna eller reparera cykeln.

Nybyggda lägenheter på en plats som Kattvikskajen hör inte till vanligheterna. Det är stans gamla sågverksområde som nu förvandlas till en stadsdel som enligt planerna också kommer att rymma hotell, restaurang mycket mer därtill. Visst är havsläget huvudnumret, men det skadar inte heller att både Hudiksvalls centrala delar och resecentrum nås på några få promenadminuter. Möljens karaktäristiska sjöbodar kantar vägen in till stan där butiker, restauranger och kulturupplevelser duggar tätt. Inom en snäv radie hittar du allt du behöver för en trygg, trivsam vardag. Förskolor, grund- och gymnasieskolor finns i din närhet, liksom idrottsanläggningar, butiker och vård. Både i ditt grannskap och en kort bit hemifrån väntar hänförande naturupplevelser och äventyr. Det är skogar, berg och sjöar, rullstensåsar, Hälsingegårdar och en fantastisk skärgård. Destinationer som är mångas drömresmål – och din hemtrakt.

Försäljning pågår, anmäl intresse för att få löpande information och bli inbjuden till visningar. 

Kajkanten utvecklas i ett joint venture av Serneke och Strömtorpet.

                                      

Susanne Viken

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Ring 070 306 01 60
Skicka e-post

Jag vill veta mer!

Anmäl intresse för att få löpande information om Kajkanten.

Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy