Anmäl intresse

Kajkanten


Nytt kajkantsläge i Hudiksvall

Nybyggda bostäder i Hudiksvall

På Kattvikskajen är det du som står i centrum. Och havet förstås. En helt ny stadsdel byggd för just ditt sätt att leva. Här bor du på Hudiksvalls bästa kajkantsläge med hela stadens möjligheter inom 600 meter.

Det är hemvändarläge för dig som vill sälja villan.

Eller för den som planerar tillökning. Lägenheterna i Kajkanten planeras att vara 1-5 r.o.k. Med öppna planlösningar är det enkelt att möblera, låt dig inspireras av det naturliga ljuset från vattnet. Eller få rosiga kinder genom att lämna hemmets vrå. Basta med hela familjen, bada med vännerna eller varför inte låna en kajak och gör en soloutflykt.

Vad vore livet utan en bastu?

Tanken är att föreningen ska ha en gemensam bastu där du kan höja gemenskapstemperaturen tillsammans med grannarna. Hett!

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 80
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 33 - 120 kvm
Antal rum: 1 - 5 st
Tillträde: 2024
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Sätt ner dina bopålar på Kattvikskajen

Eller bopålar och bopålar, att lägga till är en mer korrekt beskrivning. Precis vid vattnet på Kattvikskajen planeras det nämligen för tre hus med 80 bostäder totalt. Här kan du flytta in i Kajkanten. Som du kanske redan anat så bor du på ett av Kattvikskajens bästa vattenlägen, med en helt magisk utsikt över vattnet. Allt är inte färdigdesignat av arkitekterna ännu, men planen är att lägenheterna kommer att ha minst en balkong eller uteplats med gott om plats för bokcirkeln eller middagar.

Utegården och husen öppnar upp sig mot vattnet så att alla ska kunna bo med en glimt av det stora blå. För bor du i Kajkanten är det lätt att kyssa havet. Det må vara ett nytt och modernt kvarter, men här går du hand i hand med traditionerna. Föreningen får en egen brygga, och tanken är att det finns bastu och möjlighet att hyra kajak. I det gemensamma fixarrummet kan du valla skidorna eller reparera cykeln.

Designen är rustikt modern där arkitekturen på ett naturligt sätt knyter an till havet. Fasaderna varierar i olika material som speglar Hudiksvalls omgivningar. För att inte tappa den naturliga fiskehamnskänslan används trä och tegel. Husen byggs i olika höjder, från två till sju våningar.

För att vara effektiv behöver man vara smart. Du tar dig enkelt till och från garaget under huset. Inne i det nya garaget kan du inte bara ställa bilen - ytan ovanpå blir en grön del av innergårdens uteliv med sin sköna växtlighet. På fem minuter går du till centrum. Här är det enkelt och tryggt att cykla till fotbollen, arbetet eller gå till skolan. Och att pendla? Det är inga problem eftersom tågstationen bara ligger en kort promenad bort. Som boende får du extra förmåner. Genom ett samarbete med Aktivitetsfabriken kan du enkelt ta vara på alla möjligheter som Hudiksvalls samlingspunkt nummer ett ger dig. Kreativa möten, äta gott, gå på konserter eller varför inte träna?

Beräknad säljstart är satt till årsskiftet 2021/2022 och flytta in kan du göra från 2024. Anmäl intresse för att få löpande information om projektet.

 

 

Kajkanten utvecklas i ett joint venture av Serneke och Strömtorpet.

                                      

Richard Tynér

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
Ring 070-3200641
Skicka e-post

Malin Bergman

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
Ring 073-3629878
Skicka e-post

Jag vill veta mer!

Anmäl intresse för att få löpande information om Kajkanten.

Obligatoriska fält

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Idéer för Kajkanten

 • Fixarrum

  I föreningens fixarrum kan du reparera cykeln eller valla skidorna.

 • Bastu

  Låt det hetta om öronen i bastun som planeras.

 • Bil-och cykelparkering

  Om du jobbar i Hudiksvall har du gång- och cykelavstånd från Kattvikskajen, men om du har en bil så kan du parkera den i det nya underjordiska garaget.

 • Samarbete med Aktivitetsfabriken

  Gör vardagen extra go'. Ett samarbete utvecklas med Aktivitetsfabriken för att du som bor på Kattvikskajen ska ha nära till detaljerna som gör livet extra angenämt. Här finns mycket spännande att göra.

  Läs mer om Aktivitetsfabriken här >>

 • Grön innergård

  Det är inte bara blått vatten som du har tillgång till på Kattvikskajen. Det finns en innergård också. Mellan husen kan du sätta dig i växligheten och fundera över livets stora frågor. Eller helt enkelt fika med grannen.

Aktivera dig på Aktivitetsfabriken

Ta en gofika eller njut av en trerättersmiddag. Eller varför inte spela padel eller gå på konsert? Lokalerna rymmer restaurang, gym och padelhall - dessutom är det en perfekt plats för evenemang och konferens.

Inte nog med att du kommer att bo i en av Hudiksvalls mest bubblande stadsdelar. Det exklusiva samarbetet som utvecklas med Aktivitetsfabriken innebär att du som bor på Kattvikskajen får en speciell tillgång till en av Hudiksvalls populäraste samlingspunkter.

Intresseanmälan = din kölapp

Före försäljningsstarten kommer du att få information om hur du gör en köpanmälan på den bostad eller de bostäder du är intresserad av. Det är inte svårt – det svåra brukar vara att välja bland alla fina bostäder. Lägenheterna kommer att fördelas baserat på det datum som du gjorde din intresseanmälan.

Ekonomi och finansiering

Lånelöfte, ränta, pantbrev och amortering. När du köper en helt ny bostad är det ekonomiska ofta en viktig fråga. 

Läs mer om finansiering >>

Att köpa nyproduktion

Läs mer om hur det går till att köpa en bostad av Serneke. Från intresseanmälan till att du sätter nyckeln i dörren.

Till guiden >>

Richard Tynér

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
Ring 070-3200641
Skicka e-post

Malin Bergman

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
Ring 073-3629878
Skicka e-post