Anmäl intresse

Kajkanten

213


Det är hemvändarläge för dig som vill sälja villan

Vi tror att du som flyttar hit har förstått en del om livet. Som att lyckan kommer och går, men att en egen badbrygga och bastu gör att den visar sig oftare. Och att många av Sveriges bästa naturupplevelser hittas i Hälsingland. Vi tror att du vill kunna få plats med både tomatodlingar och vänner på balkongen. Att du uppskattar ett bra fixrum för cykelvård, skidvalla eller eget pyssel men att du är klar med stora renoveringsprojekt. Redo för ett härligare hemmaliv i Hudiksvall. Det tror vi att du är.

Arkitektur på kanten

Det är i mötet mellan hav och land, dåtid och nutid som Kajkanten formar sin identitet. Hamnindustrin som tidigare präglat platsen hyllas i arkitekturen. Samtidigt är det ett otvivelaktigt modernt kvarter som nu tar plats på Kattvikskajen.

Rationell enkelhet präglar fasaderna som får ett ytskikt av puts och trä medan områdets industrihistoria speglas i de stora, spröjsade fönsterpartierna. Mjuka jordtoner ger diskreta kontraster. Helhetsintrycket blir både lugnt och varierat.

Pris: 2 995 000
Avgift: 5 206
Bostadstyp: Lägenhet
Våning: 2
Boarea: 87
Antal rum: 3
Tillträde: Höst 2024/Vår 2025
Upplåtelseform: Bostadsrätt

En trea för den lilla familjen

Om du letar en hörnlägenhet med eftermiddagssol och utsikt över en lugn vattenspegel så finner du den här! Den här hörnlägenheten har en planlösning med fönsterpartier mot lagunen utanför och två utgångar till balkong med härligt läge i väster.

Med den öppna planlösningen har du nära till vardagsrummet som har plats för soffgrupp och utgång till en luftig balkong. Med 13 m² till förfogande får du här plats med bord och loungemöbler. Västerläget ger dig möjlighet till avslappnad vila i eftermiddagsljuset.

I det rymliga köket är inredningen praktiskt utformad med köksbänk och bardisk i vinkel mot vardagsrummet. Här finns plats för ett stort köksbord och den utstickande bardisken fungerar bra både som avställningsyta för vickning eller sittplats för en snabbfika. Köksinredningen är från Marbodal med vitvarupaket från Siemens, fullstor kyl och frys samt induktionshäll och inbyggnadsugn. Som du säkert förstår finns allt som behövs för en lyckad middag! Tillvalen är många och här har du alla möjligheter att skapa ett kök där många kan samlas och trivas. Med stillsam utsikt över lagunen utanför och en glimt av småbåtshamnen dröjer sig havskänslan kvar när det är dags att återgå till matlagningen.

Den andra utgången till balkongen finner du i bostadens större sovrum. Här har du ett rum med plats för dubbelsäng och en rymlig klädkammare med skjutdörrar. I anslutning till hallen finns ytterligare ett sovrum med plats för enkelsäng och skrivbord för dig som sköter en del av arbetet från hemmet. Badrummet har vitt kakel på väggarna och grått klinker med golvvärme. Här finns en praktisk tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Badrumsinredningen kommer från Svedbergs. Som extra bonus har denna bostad en extra wc med grått klinkergolv, vitt kakel på väggarna och badrumsinredning från Svedbergs.

Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig.

Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

Richard Tynér

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
Ring 070-320 06 41
Skicka e-post

Malin Bergman

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
Ring 070-320 07 17
Skicka e-post

Jag vill veta mer!

Anmäl intresse för att få löpande information om Kajkanten.

Obligatoriska fält

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Richard Tynér

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
Ring 070-320 06 41
Skicka e-post

Malin Bergman

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
Ring 070-320 07 17
Skicka e-post
Det är för tillfället problem med vissa sidor på sernekebostad.se, vi jobbar på att få allt på plats så fort som möjligt.