Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Tura


Bo vid kajkanten. Mellan Kronborg och citys puls.

Försäljning pågår

Såhär går det till om du vill göra en intresseanmälan för en lägenhet i Tura:

  1. Klicka dig in på den lägenhet som du är intresserad av. Listan med bostäder finns längre ned på sidan. I bostadsväljaren kan du läsa mer om varje objekt, samt se vilket läge som bostaden har i huset. 
  2. Fyll i intresseformuläret som är kopplad till bostadsrätten. Du kan anmäla intresse till flera olika bostadsrätter, genom att fylla i formuläret på respektive bostadsrätt.
  3. Mäklarna Eric Klüft och Kirsa Persson kontaktar dig med mer information.

Oceanhamnen. En hållbar stadsdel

Alla som köper bostad i Oceanhamnen kommer bidra till en hållbar miljö på olika sätt. Istället för att gå trapporna ner med dina matrester, slänger du dem i avfallskvarnen i diskhon. Dina matrester åker vidare i specialbyggda avloppssystem och slutar som biogas eller växtnäring. Smidigt och bra för miljön. Tillsammans med solfångare på taket och sunda material i husen, blir även enerigåtgången låg. Det tycker vi är win-win.

Kajkantsläge. Hamnmagasin.

”Vi har velat sätta individuella uttryck på varje huskropp i vårt kvarter. Nästan som det holländska manéret där det finns en smal gatulängd och vertikala huskroppar med varierande fasader. Just det stadsbyggnadsmönstret har varit vår inspiration. Sen har vi kopplat det till kajkantsläget, hamnmagasinen och den marina känslan som tillsammans bildar det karaktäristiska för Tura.”

- Ilyas Awadh, Arkitekt SAR/MSA, Möller Arkitekter

Pris: 1 795 000 - 9 495 000 kr
Avgift: 3 505 - 7 343 kr
Bostäder: 47
Lediga bostäder: 1
Typ: Lägenhet
Boarea: 45 - 130 kvm
Antal rum: 2 - 5 st
Tillträde: Hösten/vintern 2021
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Tura till livet

Att bo i vårt nya bostadshus Tura innebär inte bara att du bor vid kajkanten. Du bor så nära havet att det verkligen känns som att bo på en ö. Så nära att Tura har fått en helt ny mening.

Härifrån ser du inte bara Danmark. Du får sköna kontraster i din vardag. Dels kan du titta på Kronborg på promenaden. Möta människor i den nya levande stadsdelen. Eller bara stanna på din balkong och dricka kaffe i lugn och ro. Och betrakta gatulivet på avstånd.

Hela kvarteret kännetecknas av variation. Det är nästan som att vandra längs kanalen i Amsterdam. Fast på Smugglaregränd i Oceanhamnen. Det händer något nytt i varje enskild fasad. Du möts av tegel i brunt, svart, grått och sand tillsammans med cederspån och falsad plåt i kopparmetallic om du tittar på utsidan av huset. Andra detaljer som välvda takformer i taklutningarna syns i bland annat trappuppgångarna.

I kvarteret finns naturliga mötesplatser för dig som gillar grönt och skönt. Du kan ta hissen upp till den gemensamma takterassen aka kommandobryggan. Hänga i pergolan och njuta av utsikten. Eller gå ut på innergården och läsa en bok i tystnad.

Planlösningarna i lägenheterna är halvöppna för att skapa mer utrymme för livet. Det betyder att du kan dölja arbetsytorna för gästerna som befinner sig i vardagsrummet, när du står i köket och lagar mat. Treorna och fyrorna har gästtoalett och alla lägenheter har stora balkonger eller uteterrasser. Vissa har till och med två. Där får du både morgonsol och kvällssol. Bor du allra högst upp kan du bo i din alldeles egen villa. Fast på taket. Med en egen trädgård och utsikt över staden. Havet. Och livet på Oceanhamnen.

Eric Klüft

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 0701-64 67 32
Skicka e-post

Kirsa Persson

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 0708-88 00 15
Skicka e-post

Jag är intresserad!

Bo vid kajkanten i Oceanhamnen.

Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy