Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

ANMÄL INTRESSE

DELA PROJEKT  

Tura


Bo extraordinärt i Helsingborg

Nu förverkligas visionen om det nya Helsingborg

Bostadsrätterna i Tura är en del av Oceanhamnen, som i sin tur är en helt ny stadsdel som genom broar är sammankopplad med det gamla Helsingborg. No man is an island menade John Donne. Vi kan inte annat än att hålla med. Allt hänger ihop. 

Oceanhamnen - en hållbar stadsdel

Alla som köper bostad i Oceanhamnen kommer bidra till en hållbar miljö på olika sätt. Istället för att gå trapporna ner med dina matrester så kör du dem i avfallskvarnen i diskhon. Tänk så smidigt – och så bra för miljön. Dina matrester åker sen vidare i specialbyggda avloppssystem för att sluta som biogas eller växtnäring.  Det säger vi är win-win.

Havsbadet gör Oceanhamnen ännu mer levande

I Oceanhamnen byggs Helsingborgs första flytande havsbad. Havsbadet kommer att koppla ihop Oceanpiren och Oslopiren och ska innehålla en djuphavspool med hopptorn, en motionsbassäng och bassängdelar för både barn och vuxna. Det nästan 800 kvadratmeter stora trädäcket med trappor, ramper och soldäck gör havsbadet till en ny mötesplats med aktiviteter och upplevelser för dig och dina nära! 

Visionsbild: Helsingborgs stad

Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt
Bostäder: 47
Typ: Lägenhet
Boarea: 40 - 120 kvm
Antal rum: 2 - 5 st
Tillträde: Preliminärt sommaren 2021
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Bor du i Oceanhamnen är det du som står i centrum. Dessutom har du Tur(a) med dig.

Välkommen till Tura på Smugglaregränd. Namnet är kanske inte helt självklart om du inte är Helsingborgare än. Att tura innebär att åka med de numera batteridrivna färjorna mellan Helsingborg och Helsingör. Gärna ska man äta två röda och dricka en grön (två danska korvar och en Tuborg). Överfarten tar ca 30 min och för den som vill sitter man kvar och åker fram och tillbaka tills man väljer att gå av. Då gäller det att se till att man är på rätt sida av sundet.

Kopplingen till hav och båtar är tydlig. Varje trapphus reser sig med en böj på toppen som om det vore skorstenen på en båt. Alla lägenheter har en rymlig balkong eller takterrass. Läget är helt enkelt extraordinärt på den här ön mitt i centrum, allt annat är bara en bonus. Med den nya gång- och cykelbron kommer du lätt kunna ta dig över till huvudstationen Knutpunkten. 

I Oceanhamnen köper du inte bara livskvalitet utan investerar i din egen och Helsingsborgs framtid.

Caroline Andersson

Sälj- och Marknadskoordinator

Ring 070-086 51 25
Skicka e-post

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Jag är intresserad!

Bo i Helsingborgs hållbaraste stadsdel.