Anmäl intresse

Kajkanten

113


113

Det är hemvändarläge för dig som vill sälja villan

Vi tror att du som flyttar hit har förstått en del om livet. Som att lyckan kommer och går, men att en egen badbrygga och bastu gör att den visar sig oftare. Och att många av Sveriges bästa naturupplevelser hittas i Hälsingland. Vi tror att du vill kunna få plats med både tomatodlingar och vänner på balkongen. Att du uppskattar ett bra fixrum för cykelvård, skidvalla eller eget pyssel men att du är klar med stora renoveringsprojekt. Redo för ett härligare hemmaliv i Hudiksvall. Det tror vi att du är.

Arkitektur på kanten

Det är i mötet mellan hav och land, dåtid och nutid som Kajkanten formar sin identitet. Hamnindustrin som tidigare präglat platsen hyllas i arkitekturen. Samtidigt är det ett otvivelaktigt modernt kvarter som nu tar plats på Kattvikskajen.

Rationell enkelhet präglar fasaderna som får ett ytskikt av puts och trä medan områdets industrihistoria speglas i de stora, spröjsade fönsterpartierna. Mjuka jordtoner ger diskreta kontraster. Helhetsintrycket blir både lugnt och varierat.

Pris: 2 695 000
Avgift: 6 036
Bostadstyp: Lägenhet
Våning: 1
Boarea: 76
Antal rum: 2
Tillträde: Vår/Höst 2025
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Tvåa med plats för svängom och egen entréterrass

Till dig som söker en stor tvåa har du här en pärla, en av Kajkantens största tvårummare! Med egen entréterrass kan du enkelt parkera barnvagnen eller elsparkcykeln precis utanför dörren och även smidigt ta dig in och ut ur bostaden. I lägenheten finns en extra wc som underlättar när flera familjemedlemmar ska göra sig klara samtidigt vilket faktiskt aldrig är fel när det kommer till kritan.

Det ska vara roligt att laga mat och med det här kökets utformning får hela sällskapet plats för att göra i ordning sin rätt till knytkalaset. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utsikt mot lagunen har du utmärkta förutsättningar för en lyckad middag! Från kökets bardel i köket kan gäster eller familjemedlemmar titta på när stjärnkocken i sällskapet glänser. Köket kommer från Marbodal med rostfria vitvaror från Siemens, fullstor kyl och frys, infälld induktionshäll, inbyggd micro och ugn, diskmaskin samt underlimmad diskho.

Det stora badrummet har ett grått klinkergolv med komfortvärme som håller dig varm om fötterna. Väggarna är helkalkade i vitt och här finns såklart allt ett badrum behöver med inredning från Svedbergs. Här finns handdukstork, hörndusch med glasdörrar, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt infällda dimbara spotlights i taket.

Bostaden har genomgående mattlackad ekparkett och i sovrummet finns en egen klädkammare med skjutdörrar.

Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig.

Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

Susanne Viken

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Ring 070 306 01 60
Skicka e-post

Jag vill veta mer!

Anmäl intresse för att få löpande information om Kajkanten.

Obligatoriska fält

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Susanne Viken

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Ring 070 306 01 60
Skicka e-post