Anmäl intresse

Kajkanten

112


112

Det är hemvändarläge för dig som vill sälja villan

Vi tror att du som flyttar hit har förstått en del om livet. Som att lyckan kommer och går, men att en egen badbrygga och bastu gör att den visar sig oftare. Och att många av Sveriges bästa naturupplevelser hittas i Hälsingland. Vi tror att du vill kunna få plats med både tomatodlingar och vänner på balkongen. Att du uppskattar ett bra fixrum för cykelvård, skidvalla eller eget pyssel men att du är klar med stora renoveringsprojekt. Redo för ett härligare hemmaliv i Hudiksvall. Det tror vi att du är.

Arkitektur på kanten

Det är i mötet mellan hav och land, dåtid och nutid som Kajkanten formar sin identitet. Hamnindustrin som tidigare präglat platsen hyllas i arkitekturen. Samtidigt är det ett otvivelaktigt modernt kvarter som nu tar plats på Kattvikskajen.

Rationell enkelhet präglar fasaderna som får ett ytskikt av puts och trä medan områdets industrihistoria speglas i de stora, spröjsade fönsterpartierna. Mjuka jordtoner ger diskreta kontraster. Helhetsintrycket blir både lugnt och varierat.

Pris: 2 495 000
Avgift: 6 155
Bostadstyp: Lägenhet
Våning: 1
Boarea: 78
Antal rum: 3
Tillträde: Vår/Höst 2025
Upplåtelseform: Bostadsrätt

En trea med plats för familj och husdjur

En trea i markplan där katten eller hunden kan få eget rum. Med entréterrass är det också ett passande boende för familjen som uppskattar en egen ingång som gör det enkelt att ta sig in och ut i bostaden. Bebisar som gillar att sova i barnvagnen ute i den friska luften kan du smidigt parkera på terrassen och ha uppsikt över när du lagar mat eller tar tillfälle till egen tid.

Köket och vardagsrummet är i en öppen planlösning och har köksö vilket ger utmärkta möjligheter för middagar, kalas och fredagsmys. Ett välutrustat kök med vit köksinredning från Marbodal och rostfria vitvaror från Siemens. Inbyggnads ugn, inbyggd micro, diskmaskin, fullstor kyl och frys, infälld induktionshäll samt underlimmad diskho. Bostadens badrum har grått klinkergolv med komfortvärme, hörndusch med glasdörrar, dimbara spotlights och badrumsinredning från Svedbergs samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Här finns två sovrum varav det större har garderob med skjutdörrar och fönster ut mot terrassen. I det andra sovrummet finns en anslutande klädkammare som du passerar genom innan du tar er vidare in till sovrummet.

Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig.

Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

Susanne Viken

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Ring 070 306 01 60
Skicka e-post

Jag vill veta mer!

Anmäl intresse för att få löpande information om Kajkanten.

Obligatoriska fält

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Susanne Viken

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Ring 070 306 01 60
Skicka e-post