Anmäl intresse

Kajkanten

111


111

Det är hemvändarläge för dig som vill sälja villan

Vi tror att du som flyttar hit har förstått en del om livet. Som att lyckan kommer och går, men att en egen badbrygga och bastu gör att den visar sig oftare. Och att många av Sveriges bästa naturupplevelser hittas i Hälsingland. Vi tror att du vill kunna få plats med både tomatodlingar och vänner på balkongen. Att du uppskattar ett bra fixrum för cykelvård, skidvalla eller eget pyssel men att du är klar med stora renoveringsprojekt. Redo för ett härligare hemmaliv i Hudiksvall. Det tror vi att du är.

Arkitektur på kanten

Det är i mötet mellan hav och land, dåtid och nutid som Kajkanten formar sin identitet. Hamnindustrin som tidigare präglat platsen hyllas i arkitekturen. Samtidigt är det ett otvivelaktigt modernt kvarter som nu tar plats på Kattvikskajen.

Rationell enkelhet präglar fasaderna som får ett ytskikt av puts och trä medan områdets industrihistoria speglas i de stora, spröjsade fönsterpartierna. Mjuka jordtoner ger diskreta kontraster. Helhetsintrycket blir både lugnt och varierat.

Pris: 3 495 000
Avgift: 6 690
Bostadstyp: Lägenhet
Våning: 1
Boarea: 87
Antal rum: 3
Tillträde: Vår/Höst 2025
Upplåtelseform: Bostadsrätt

En trea med dubbla uteplatser

Det här är lägenheten för dig som gillar att lapa sol på sommaren och basta på vintern. Med solig uteplats mot söder och några få barfotasteg fram till bastun finns här alla möjligheter för den som vill växla mellan naturelementen! En het bastu passar bra med ett svalt dopp i havet — vilken tur att föreningens badbrygga ligger alldeles intill!

På andra sidan byggnaden har du en egen entréterrass. Vilken lyx att komma direkt ut till den väntande cykeln eller promenadkompisen som gör dig sällskap fjärden runt. Efter aktivitet är det vila och vad kan vara mer vilsamt än att komma hem till denna praktiska trea? Här har du de gemensamma ytorna samlade i anslutning till hallen och de två sovrummen mot innergården. Från hallen har du två val, genom köket eller genom vardagsrummet, det spelar egentligen ingen roll för du kommer tillbaka till dit du var. I den här bostaden har du ett kök med serveringsbänk som också fungerar som bardisk mot vardagsrummet. Möjlighet till stort matsalsbord med utsikt över lagunen och ett vardagsrum med plats för soffgrupp.

Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vita kaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Duschhörna med glasväggar och badrumsinredning från Svedbergs. Extra wc i hallen.

Två sovrum varav det ena med plats för dubbelsäng, klädkammare med skjutdörrar och egen utgång till uteplatsen. Det andra sovrummet har plats för enkelsäng och varför inte en kontorsplats? Två fönster mot uteplatsen ger bra ljus vid hemmaarbete.

Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna.

Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

Susanne Viken

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Ring 070 306 01 60
Skicka e-post

Jag vill veta mer!

Anmäl intresse för att få löpande information om Kajkanten.

Obligatoriska fält

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Susanne Viken

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Ring 070 306 01 60
Skicka e-post