Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Anmäl intresse

Teaterterrassen


Premiär för cityliv

La dolce vita i Landskrona

Så här gör du en intresseanmälan:

  1. Klicka dig in på den lägenhet som du är intresserad av. I bostadsväljaren kan du se läget i huset och läsa mer om varje lägenhet. 
  2. Fyll i intresseformuläret som är kopplad till bostadsrätten. Du kan anmäla intresse till flera olika bostadsrätter, genom att fylla i formuläret på respektive bostadsrätt.
  3. Mäklarna Eric Klüft och Kirsa Persson kontaktar dig för mer information.

Nya bostäder med historia

Teaterterrassen blir något helt nytt i Landskrona. Två torn varav det höga på 16 våningar skapar en ny entré till staden.

"Det är sällan man kommer till en stad som har så mycket fin gammal arkitektur kvar. Det är helt fantastiskt. Detta är en inspiration till kvarteret."

 

Ny entré till Landskrona centrum

Teaterterrassen kommer att sticka i höjden med varierande tegel och kulörer i stadens egen palett för att smälta in. Lägenheterna är väl genomtänkta i minsta detalj. Smart förvaring, balkonger mot parken och en fantastisk gemensam terrass på våning 11. På gården planeras både lekplats och utegym och läget är minst sagt bra - från Teaterterassen når du hela stan till fots eller med cykel.

 

Pris: 1 245 000 - 4 995 000 kr
Avgift: 2 713 - 5 980 kr
Bostäder: 88
Lediga bostäder: 10
Typ: Lägenhet
Boarea: 48 - 132 kvm
Antal rum: 2 - 4 st
Tillträde: Våren 2024
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Bo mitt i city på toppen av Landskrona

Nu kan du flytta in i ett helt nybyggt hus mitt i Landskrona city, med gågatan utanför dörren. Det är det enda nybyggda huset mitt i staden, vilket ger ett helt unikt tillfälle. En riktig premiär!

Bo på toppen av staden i det 16 våningar höga huset och få en enastående utsikt över takåsarna. Oavsett vad som står i ditt manus för dagen så sker det mot en magnifik kuliss av den grönskande Teaterparken, det ståtliga vattentornet och havet som möter himlen i ett blått virrvarr. Ett toppenhem i din favoritstad.

Kvarteret kallas Jäntan och namnet kommer från den gamla flickskolan, vars gamla gymnastiksal självklart bevaras. Det nya huset skapar ett välkomnande och öppet kvarter. En ny entré mot staden och en plats där huset möter gatan och citylivet med öppenhet, platser att sitta på och små detaljer i vardagen. Som att få upp cykeln lätt i huset med rymliga hissar.

Inflyttning är planerad till 2024. Här kan du verkligen njuta av att vara hemma. Och ha hela Öresund utanför fönstret.

Kirsa Persson

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 0708-88 00 15
Skicka e-post

Eric Klüft

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 0701-64 67 32
Skicka e-post

Jag är intresserad!

Bo på första parkett i Landskrona

Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy

Klicka på en lägenhet

Rum
Boarea
Pris
Avgift

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Hållbarhet är en självklarhet

I huset kommer det finnas bilpool, cykelpool och förvaringsboxar av postleveranser för att minska bilberoendet och göra det lätt att välja cykeln. Den stora hissen gör att du smidigt tar med dig cykeln upp i huset, cykelgarage och -mekarplats finns för den som gillar det. Allt för att göra det enkelt att leva hållbart.

Lär känna mysiga Landskrona

Landskrona har en historiskt vacker stadskärna. Här finns pittoreska små shoppinggator med kullersten och en bevarad arkitektur. En stad som passar dig som längtar efter ett levande kulturliv, gröna parker och långa cykelvägar. Du har teatern utanför dörren, jazzklubb, biograf, museum och fotoutställning på gångavstånd. Starta dagen med en cykeltur längst havet, runt slottet med dess unika vallgravar och avsluta med att fynda på torget och kanske en god lunch eller middag på någon av stans restauranger och caféer. Här har du hela Landskrona utanför dörren.

Kirsa Persson

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 0708-88 00 15
Skicka e-post

Eric Klüft

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors
Ring 0701-64 67 32
Skicka e-post