Teaterterrassen


Premiär för cityliv

Klappa händerna för Applåden

Alla lägenheter i Teaterterrassen är bokade. Näst upp på scen i Kvarteret Jäntan är Applåden som ligger precis bredvid. Försäljning pågår. 

Nya bostäder med historia

Teaterterrassen blir något helt nytt i Landskrona. Två torn varav det höga på 16 våningar skapar en ny entré till staden.

"Det är sällan man kommer till en stad som har så mycket fin gammal arkitektur kvar. Det är helt fantastiskt. Detta är en inspiration till kvarteret."

 

Ny entré till Landskrona centrum

Teaterterrassen kommer att sticka i höjden med varierande tegel och kulörer i stadens egen palett för att smälta in. Lägenheterna är väl genomtänkta i minsta detalj. Smart förvaring, balkonger mot parken och en fantastisk gemensam terrass på våning 11. På gården planeras både lekplats och utegym och läget är minst sagt bra - från Teaterterassen når du hela stan till fots eller med cykel.

 

Pris: 1 245 000 - 4 995 000 kr
Avgift: 2 713 - 5 980 kr
Bostäder: 88
Lediga bostäder: 0
Typ: Lägenhet
Boarea: 48 - 132 kvm
Antal rum: 2 - 4 st
Tillträde: Vinter/vår 2024/2025
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Bo mitt i city på toppen av Landskrona

Nu kan du flytta in i ett helt nybyggt hus mitt i Landskrona city, med gågatan utanför dörren. En riktig premiär!

Bo på toppen av staden i det 16 våningar höga huset och få en enastående utsikt över takåsarna. Oavsett vad som står i ditt manus för dagen så sker det mot en magnifik kuliss av den grönskande Teaterparken, det ståtliga vattentornet och havet som möter himlen i ett blått virrvarr. Ett toppenhem i din favoritstad.

Kvarteret kallas Jäntan och namnet kommer från den gamla flickskolan, vars gamla gymnastiksal självklart bevaras. Det nya huset skapar ett välkomnande och öppet kvarter. En ny entré mot staden och en plats där huset möter gatan och citylivet med öppenhet, platser att sitta på och små detaljer i vardagen. Som att få upp cykeln lätt i huset med rymliga hissar.

Här kan du verkligen njuta av att vara hemma. Och ha hela Öresund utanför fönstret. 

Nästa etapp i Kvarteret Jäntan är Applåden. Här kan du läsa mer och se lägenheter till salu >>

Eric Klüft

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors

Ring 0701-64 67 32
Skicka e-post

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy

Klicka på en lägenhet

Rum
Boarea
Pris
Avgift

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Hållbarhet är en självklarhet

I huset kommer det finnas bilpool, cykelpool och förvaringsboxar av postleveranser för att minska bilberoendet och göra det lätt att välja cykeln. Den stora hissen gör att du smidigt tar med dig cykeln upp i huset, cykelgarage och -mekarplats finns för den som gillar det. Allt för att göra det enkelt att leva hållbart.

Lär känna mysiga Landskrona

Landskrona har en historiskt vacker stadskärna. Här finns pittoreska små shoppinggator med kullersten och en bevarad arkitektur. En stad som passar dig som längtar efter ett levande kulturliv, gröna parker och långa cykelvägar. Du har teatern utanför dörren, jazzklubb, biograf, museum och fotoutställning på gångavstånd. Starta dagen med en cykeltur längst havet, runt slottet med dess unika vallgravar och avsluta med att fynda på torget och kanske en god lunch eller middag på någon av stans restauranger och caféer. Här har du hela Landskrona utanför dörren.

Med allt på applådavstånd

Teaterterrassen har sitt höga torn men Applåden är den kaxiga lillasystern som snodde innergården. Jo, den är till alla som bor i kvarteret Jäntan men i Applåden finns det lägenheter som till synes ligger en trappa upp - men med en härlig uteplats i kvällsol. Bostäderna planeras att presenteras under 2022.

Eric Klüft

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors

Ring 0701-64 67 32
Skicka e-post