Anmäl intresse

Teaterterrassen


Premiär för cityliv

Voilà, c'est magnifique!

Välkommen hem till Teaterterrassen där allt strålkastarljus är riktat mot dig. Oavsett vad som står i ditt manus för dagen så sker det mot en magnifik kuliss av den grönskande Teaterparken, det ståtliga vattentornet och havet som möter himlen i ett blått virrvarr.

Tryggt köp - utökat skydd

När du köper en bostad i Teaterterrassen så får du ett utökat tillträdesskydd. Det betyder att du har möjlighet att förlänga det ordinarie tillträdesskyddet på tre månader med ytterligare två månader om du inte skulle få ditt befintliga hem sålt. Kontakta mäklaren för att nyttja det extra förmånliga tillträdesskyddet.

Förutom det utökade tillträdesskyddet så får du alltid en bostadsrättsförening med rätt förutsättningar för en trygg ekonomi, samt en garanti för osålda bostäder.
Tryggt köp av nyproduktion >>

Avgifter uppdaterade efter marknadsläget
Avgifterna som anges justerades i november 2022.
Sund ekonomi i brf >>

Ny entré till Landskrona centrum

Teaterterrassen kommer att sticka i höjden med varierande tegel och kulörer i stadens egen palett för att smälta in. Lägenheterna är väl genomtänkta i minsta detalj. Smart förvaring, balkonger mot parken och en fantastisk gemensam terrass på våning 11. På gården planeras både lekplats och utegym och läget är minst sagt bra - från Teaterterrassen når du hela stan till fots eller med cykel.

Pris: 1 245 000 - 4 995 000 kr
Avgift: 4 127 - 9 103 kr
Bostäder: 88
Lediga bostäder: 19
Typ: Lägenhet
Boarea: 48 - 132 kvm
Antal rum: 2 - 4 st
Tillträde: Vinter/vår 2024/2025
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Bo mitt i city på toppen av Landskrona

Välkommen hem till Teaterterrassen och vad som kommer att bli Landskronas högsta hus med 16 våningar och 88 nyproducerade lägenheter i olika storlekar. Här finns lägenheter med 2–4 r.o.k fördelat på 48–132 kvm. Med andra ord är det gott om plats för att leverera en Shakespearesk melodram med din käresta i vardagsrummet. Med takåsarna och havet som kuliss kan du låta matlagningen bli en perfekt tolkning av Ett dockhus eller varför inte låta humorn flöda i badrummet i form av Hemsöborna?

Kvarteret kallas Jäntan och namnet kommer från den gamla flickskolan, vars gamla gymnastiksal självklart bevaras. Det nya huset skapar ett välkomnande och öppet kvarter. En ny entré mot staden och en plats där huset möter gatan och citylivet med öppenhet, platser att sitta på och små detaljer i vardagen. Som att få upp cykeln lätt i huset med rymliga hissar. Här kan du verkligen njuta av att vara hemma. Och ha hela Öresund utanför fönstret. 

På våning 11 finns den gemensamma takterrassen med mycket grönska. Arkitekterna  planerar för klätterväxter som breder ut sig över spaljéer och vajrar för att göra fasaden grön både uppifrån och nedifrån. Här kan du låta din inre operadiva ta plats och sjunga ett solo som bien sûr ekar över hela staden härifrån toppen av Landskrona.

Vintern 2024/2025 startar inflyttningen.

Ylva-Li Strandsjö

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors

Ring 0701-64 67 44
Skicka e-post

Visning: 23/5 12:00    Adress: Bokad visning av lgh 2-1202 och 2-1204. Begränsat antal platser - boka din plats via mejl till ylvali.strandsjo@bjurfors.se.

Jag är intresserad!

Bo på första parkett i Landskrona.

Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy

Klicka på en lägenhet

Rum
Boarea
Pris
Avgift

Klicka på en lägenhet

Då ser du snabbt och enkelt storlek, pris och avgift.

Vilket läge?

Om du klickar på "rotera vy" uppe till höger, ser du fler lägenheter.

Objektslista

Om du scrollar ner på sidan kan du se alla lägenheter, och deras status, i en övergripande lista. Och ja, de är såklart klickbara så att du kan läsa mer om den specifika lägenheten.

Lägeskarta

Tid till destination

Klicka på destinationerna i kartan eller använd vår sök här nere.

Projektstatus

Våra bostäder

Här ser du alla tillgängliga bostäder
Visa filter

Hållbarhet är en självklarhet

I huset kommer det finnas bilpool, cykelpool och förvaringsboxar av postleveranser för att minska bilberoendet och göra det lätt att välja cykeln. Den stora hissen gör att du smidigt tar med dig cykeln upp i huset, cykelgarage och -mekarplats finns för den som gillar det. Allt för att göra det enkelt att leva hållbart.

Lär känna mysiga Landskrona

Landskrona har en historiskt vacker stadskärna. Här finns pittoreska små shoppinggator med kullersten och en bevarad arkitektur. En stad som passar dig som längtar efter ett levande kulturliv, gröna parker och långa cykelvägar. Du har teatern utanför dörren, jazzklubb, biograf, museum och fotoutställning på gångavstånd. Starta dagen med en cykeltur längst havet, runt slottet med dess unika vallgravar och avsluta med att fynda på torget och kanske en god lunch eller middag på någon av stans restauranger och caféer. Här har du hela Landskrona utanför dörren.

Med allt på applådavstånd

Teaterterrassen har sitt höga torn men Applåden är den kaxiga lillasystern som snodde innergården. Jo, den är till alla som bor i kvarteret Jäntan men i Applåden finns det lägenheter som till synes ligger en trappa upp - men med en härlig uteplats i kvällsol. Bostäderna planeras att presenteras under 2022.

Ylva-Li Strandsjö

Reg. fastighetsmäklare, Bjurfors

Ring 0701-64 67 44
Skicka e-post