Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Tegelbruket


Sätt glaskant på tillvaron

Sofistikerade, enkla och praktiska bostäder. Kort och gott.

En tegelsten är en tegelsten. Fyra hörn. Alla vet hur en bra tegelsten ser ut. Men vad är en bra bostad? Därom tvista de lärde. Men vi vet hur vi tänker att bostadsrätterna ska bli i Tegelbruket. Enkla, sofistikerade, utan knussel. Lägenheter som du själv fyller med liv. Vi kommer inte erbjuda tretusen olika inredningstillval och speciella fönsterfogar. 

Var ligger tjusningen i Tegelbruket? Vill du ha en vanlig balkong med utsikt över Vänerns strand eller Lilla Paris? Eller kanske en inglasad balkong som är helt strålande och användningsbar både på vintern och regniga sommardagar? Det kan vi ordna. 

Bo med betoning på bekvämt

Bekvämt ska det vara. Det tycker många. Bra kommunikationer, men samtidigt nära naturen. Däremot inte alltför nära naturen eftersom det är trevligt att bo nära en mataffär. Och det är förresten bra att bo nära city också. Om du vi ha allt det där, så kan Tegelbruket vara något för dig. 

Ut och njut i den anrika naturen

Vi måste ändå erkänna att idag så är naturen i området tämligen ruffig. Eller som en mäklare hade uttryckt det: "naturen är charmigt vildvuxen med stor potential". Men vi tänker att det inte är något att hymla om, för här kommer det hända grejer. Träd ska ansas och buskar ska röjas så att du enkelt kan strosa runt med barnvagnen eller rullatorn men samtidigt känna att du verkligen är i naturen. Lovely!

Pris: 820 000 - 2 746 000 kr
Avgift: 2 443 - 4 459 kr
Bostäder: 45
Lediga bostäder: 31
Typ: Lägenhet
Boarea: 36 - 85 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Prel. vår 2022
Upplåtelseform: Bostadsrätt, Hyresrätt

Där Nabbensbergs Tegelbruk en gång stod, står snart ett ståtligt bostadshus

Hur börjar historien om Nabbensbergs Tegelbruk? Söder om Vänersborg och söder om Karls grav låg två landerier. Det första, troligen väster om landsvägen, var Nabbensberg. Någon gång under första halvan av 1800-talet ägdes det av fältkamrer Roos vid Västgötadals regemente. Landeriet inrymde även ett tegelbruk. År 1895 ägdes Nabbensberg av C A Malms arvingar.

Ovanstående är bara en del av historien om Nabbensberg och dess Tegelbruk. Nu tar vi vid och utvecklar det område där Tegelbruket en gång stod. 

I Nabbensberg möter snart det anrika det moderna. Mycket prisvärda lägenheter i olika storlekar, för olika stadier i livet. Är ni nyblivna föräldrar som behöver mer plats och hiss för barnvagnen. Tegelbruket. Är du av en äldre modell och önskar det enkelt och bekvämt nu när ålderdomen kryper sig på? Tegelbruket. Har du träffat ditt livs kärlek och vill flytta från din hyreslägenhet om ett par år? Tegelbruket. Vill du bo med majestätisk utsikt i ett penthouse? Tegelbruket. 

Ettorna ligger från 820 000 kr, tvåor från 1 310 000 kr, treor från 1 645 000 kr och fyror från 2 145 000 kr.

Försäljning pågår.

Frida Rundberg

Mäklare, Fastighetsbyrån Vänersborg
Ring 070-232 11 40
Skicka e-post

Jan Rundberg

Mäklare, Fastighetsbyrån Vänersborg
Ring 0708-422363
Skicka e-post
Visning: 30/1 15:00    Adress: Vi träffas på Fastighetsbyråns kontor på Sundsgatan 5 i Vänersborg. Där har vi en utställning av projektet. Välkomna!

Jag är intresserad!

Bo i Tegelbruket, Vänersborg. Det bekväma alternativet. 

Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy