Du har valt bort cookies.


Det innebär att vissa delar av webbplatsen inte kommer att fungera helt perfekt, men vi tror att du ändå har ett härligt bostadssurfande framför dig.

Till intresseanmälan

Tegelbruket


Sätt glaskant på tillvaron

Försäljning pågår

Såhär går det till om du vill göra en intresseanmälan för en lägenhet i Tegelbruket:

  1. Klicka dig in på den lägenhet som du är intresserad av. Listan med bostäder finns längre ned på sidan. I bostadsväljaren kan du läsa mer om varje objekt, samt se vilket läge som bostaden har i huset. 
  2. Fyll i intresseformuläret som är kopplad till bostadsrätten. Du kan anmäla intresse till flera olika bostadsrätter, genom att fylla i formuläret på respektive bostadsrätt. 
  3. Mäklarna Jan Rundberg och Frida Rundberg kontaktar dig med mer information.

Lägenheter med betoning på bekvämt

Bekvämt ska det vara. Det tycker många. Bra kommunikationer, men samtidigt nära naturen. Däremot inte alltför nära naturen eftersom det är trevligt att bo nära en mataffär. Och det är förresten bra att bo nära city också. Om du vi ha allt det där, så kan Tegelbruket vara något för dig. 

Ut och njut i den anrika naturen

Vi måste ändå erkänna att idag så är naturen i området tämligen ruffig. Eller som en mäklare hade uttryckt det: "naturen är charmigt vildvuxen med stor potential". Men vi tänker att det inte är något att hymla om, för här kommer det hända grejer. Träd ska ansas och buskar ska röjas så att du enkelt kan strosa runt med barnvagnen eller rullatorn men samtidigt känna att du verkligen är i naturen. Lovely!

Pris: 820 000 - 2 746 000 kr
Avgift: 2 443 - 4 459 kr
Bostäder: 45
Lediga bostäder: 17
Typ: Lägenhet
Boarea: 36 - 85 kvm
Antal rum: 1 - 4 st
Tillträde: Prel. vår 2022
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Sofistikerade, enkla och praktiska bostäder. Kort och gott.

En tegelsten är en tegelsten. Fyra hörn. Alla vet hur en bra tegelsten ser ut. Men vad är en bra bostad? Därom tvista de lärde. Men vi vet hur vi tänker att bostadsrätterna ska bli i Tegelbruket. Enkla, sofistikerade, utan knussel. Lägenheter som du själv fyller med liv. Vi kommer inte erbjuda tretusen olika inredningstillval och speciella fönsterfogar. 

I Nabbensberg möter snart det anrika det moderna. Mycket prisvärda lägenheter i olika storlekar, för olika stadier i livet. Är ni nyblivna föräldrar som behöver mer plats och hiss för barnvagnen. Tegelbruket. Är du av en äldre modell och önskar det enkelt och bekvämt nu när ålderdomen kryper sig på? Tegelbruket. Har du träffat ditt livs kärlek och vill flytta från din hyreslägenhet om ett par år? Tegelbruket. Vill du bo med majestätisk utsikt i ett penthouse? Tegelbruket. 

Ettorna ligger från 820 000 kr, tvåor från 1 310 000 kr, treor från 1 645 000 kr och fyror från 2 145 000 kr.

Försäljning pågår.

Frida Rundberg

Mäklare, Fastighetsbyrån Vänersborg
Ring 070-232 11 40
Skicka e-post

Jan Rundberg

Mäklare, Fastighetsbyrån Vänersborg
Ring 0708-422363
Skicka e-post
Visning: 2/12 17:00    Adress: Välkommen till en digital visning med start kl 17. Anmäl er till mäklaren så skickar vi en länk där ni får en inblick i projektet och info om hur man köper en lägenhet i stans högsta bostadsrättshus! Vårt arbete med att utveckla bostäder och tänka nytt fortsätter som vanligt, samtidigt som vi självklart följer myndigheternas rekommendationer kring hanteringen av Covid-19. Därför kommer du inte att träffa på någon Serneke-anställd eller mäklare som har varit i ett riskområde under de senaste 14 dagarna, eller som uppvisar sjukdomssymtom av något slag. Vi ser också till att hålla ett lågt antal personer i samma lokal, vi håller avstånd och undviker närkontakt. Ett ”lufthej” räcker bra som hälsning. Om du inte vill gå på en öppen visning är du alltid välkommen att kontakta mäklaren för ett enskilt samtal eller möte. Om du känner av några som helst symptom eller har varit i något smittområde under den senaste tiden vill vi att du visar hänsyn och stannar hemma. Kontakta oss så löser vi det på bästa sätt.

Jag är intresserad!

Bo i Tegelbruket, Vänersborg. Det bekväma alternativet. 

Obligatoriska fält

?

ROK
Visa lista i högerkantDölj listan
Rotera vy